Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fiatalabb generációk jobban...

Fiatalabb generációk jobban mernek betegállományba menni?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet, aki idősebb megy kb bármilyen betegen, az új kollégák, fiatalok már egy kis náthával otthon maradnak. Ami nekem már meg fura.

2023. aug. 18. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk aki látványosan beteg és bejön dolgozni, azt hazazavarják a pcsába. Senkinek sem hiányzik egy betegség csak azért, mert valaki "munka hősét" játszik.
2023. aug. 18. 16:08
 12/21 A kérdező kommentje:
10 nyilvánvalóan aki náthás az még tud dolgozni, már ha nincs súlyos alapbetegsége, hanem egészséges. Aki nem bírja a munkanapot náthásan vagy kihasználják vagy neki túl sok a munka. Az meg hogy elkapja vki, az elég esetleges.
2023. aug. 18. 16:12
 13/21 A kérdező kommentje:
11 Imádnálak Titeket, ahogy hazazavartok, biztos komoly munkahely lehet ahol csak úgy zavarják kifelé az embereket :)
2023. aug. 18. 16:13
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Mivel itt tudja a vezetőség, hogy sokkal nagyobb károkat okozhat a betegen dolgozó kolléga, mint az ha elküldik betegszabadságra, ezért igen, ez nevezhető komoly munkahelynek.

[link]

2023. aug. 18. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

"Mivel itt tudja a vezetőség, hogy sokkal nagyobb károkat okozhat a betegen dolgozó kolléga, mint az ha elküldik betegszabadságra"

Komoly munkahelyeken nem dőlnek be az ilyen fajta ócska propagandának.

2023. aug. 18. 16:38
 16/21 A kérdező kommentje:
14 juj a HVG megírta, hogy folyó orral nem szép dolgozni, na ok :)
2023. aug. 18. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

16

Meg van jelölve a forrás, nem a HVG találta ki. És nem folyó orról van szó. Persze tudom, hogy el sem olvastad, egyszerűbb fröcsögni.

2023. aug. 18. 16:41
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerencsére a mostani fiatalok már nem hagyják magukat úgy kihasználni, mint az előző generáció (az én generációm). Nem azért élnek hogy dolgozhassanak, hanem fordítva. Nekik van igazuk.
2023. aug. 18. 16:45
 19/21 A kérdező kommentje:
17 és ha elkapják mi történik, elkapta volna máshol is. Amúgy akkor tőlem ő is jöhet betegen dolgozni ha akar, nem azt jelenti, hogy ÉN mehetek más meg nem. Ha meg akar otthon pihenget.
2023. aug. 18. 16:48
 20/21 A kérdező kommentje:
A komoly helyet meg arra értem, hogy mitől döntik el, hogy elég beteg vagyok, hogy maradhatok, vagy elég ahhoz hogy hazamenjek?
2023. aug. 18. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!