Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rossmann munkáról visszajelzés...

Rossmann munkáról visszajelzés. Ak-nek vän tapasztalata, megosztaná?

Figyelt kérdés

/kérdés direkt lett így írva, máshogy nem engedte/

Jelentkeztem, és írták, hogy az elsőkörben megfeleltem, tovább lett küldve a szakmai vezetőnek. Ez volt most 8-án. Szerintem kb egy hetet vártam, mielőtt válaszoltak. Most is úgy járunk, de a falat járják az idegeim, hogy visszaírnak-e, ha nem feleltem meg. Korábban jelentkeztem másik üzletbe, oda nem vettek fel, de kaptam emailt, hogy nem rám esett a választás, tehát úgy gondoltam, vagy gondolom, hogy írnak, de mégis... Fenébe. Csak szeretném, ha aki jelentkezett, írna, hogy mindig küldtek-e elutasító emailt vagy volt, hogy a hosszú csönd a válasz. :(

2023. aug. 15. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

"visszaírnak-e, ha nem feleltem meg"

Rossmannról konkrétan nincs tapasztalatom, de ha nem vesznek fel, 90%-ban nem írnak vissza. Ésszerű idő múlva nyugodtan hívd fel őket. Ha még nincs döntés, kérdezz rá, mikorra várható.

2023. aug. 15. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy általában nem szoktak visszaírni, beadtam "néhány" helyre a jelentkezésemet. Ezért konkrétan a Rossmann érdekel, mert eddig, ha hozzájuk jelentkeztem, visszaírtak, akár jó, akár rossz.
2023. aug. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!