Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éreztétek már úgy, hogy...

Éreztétek már úgy, hogy rengeteg dologból kimaradtok a munkahelyen nem cigizőként?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Cigizek, de nem tudom ettől nekem miért lenne különlegesebb a szünetem, mint egy nem cigizőé. :D Nem Miki egérrel táncolok, nem az angol királlyal smúzolok, nem snapszerozok lent a többiekkel, nem tartunk rögtönzött karaoke perceket.

Lemegyek, félreállok, elszívok 1-2 szál cigit, közben remélem nem jön oda senki :D , ha mégis, akkor váltok vele 1-2 szót, utána visszamegyek dolgozni.

2023. aug. 7. 22:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
8as nem furjuk ki. Csak akkor van elkuldve ha nem jol melozik, de az egyertelmu. Viszont 14 ora az sok, senki nem akar olyannal ennyit lenni akivel nem jon ki, nem tud osszedolgozni, nem birja a tempot stb. Olyankor nyilvan szolunk a foninek meg hat o is latja.. Ha tobben szolnak hogy idegesito, lassu, unalmas nem akar senki vele melozni akkor vagy elkuldik vagy magatol elmegy. Valszeg o se akar 14 orat olyanokkal lenni akikkel nem jon ki es a melot is alig birja. Sorba jonnek a probasok folyamat. Mar egy pillantasomol tudja a chef a velemenyem 😀 Kell vagy johet a kovi
2023. aug. 8. 12:06
 13/16 A kérdező kommentje:

12

Amit leírtál, az pontosan azt jelenti, hogy kifúrjátok...

2023. aug. 8. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mar egy pillantasomol tudja a chef a velemenyem 😀 Kell vagy johet a kovi"

"12

Amit leírtál, az pontosan azt jelenti, hogy kifúrjátok..."

Pontosan. Az ilyenek nem fejtenek ki semmit, 1-2 szemforgatás, szájhúzás azt annyi is, azt meg hogy ők bárkit kifúrtak volna simán letagadják, ja mer ők nem mondtak semmit. Ez megy még rokonságokon belül is sokszor.

2023. aug. 9. 02:47
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Kinek tagadnam le? 😂 Nyilvan ha kerdezi a fonok, hogy mit gondolok az emberrol akkor elmondom. Ha szar meg idegesito akkor azt ha jol melozik meg normails akkor meg azt. Altalaba mind egyetertunk nem csak en mondom hogy kovi hanem 12 masik is.. akkor nyilvan szar
2023. aug. 10. 00:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hely, ahol igen, volt, ahol nem. Attól függ, a cigizős társaság milyen. Volt, ahol a napi cigizés közben beszélték meg azokat a munkahelyi történéseket, amikről nem tudott mindenki, én meg lemaradtam róluk (nem feltétlen csak az agyatlan "szaftos" pletykákra gondolok itt, hanem olyanokra, hogy megtudtuk, hogy XY felmondott vagy elmegy szülési szabadságra, ha ez nem volt még hivatalosan bejelentve, de pár embernek már elmondta, vagy megtudtak valamit arról, hogy milyen tervei vannak a vezetőségnek).
2023. aug. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!