Ex főnök felhív fél év után hogy milyen az új
munkahely?
Figyelt kérdés
Ex főnököm(fèrfi )felhívott ès èrdeklôdött hogy vagyok, milxen a munka. De nem alart visszahívni dolgozni. Ilyet szoktak csinálni vsgy màs oka lehetett?
Fel sem vettem volna neki kezdjük ott. Meg nemvolt meg a száma akkor azt mondtam volna, hogy 1000x jobb had egye a fene
2023. aug. 6. 20:55
2/16 A kérdező kommentje:
Èn se tudtam hogy megvan neki a szàmom... csak az egèsz fure eddig senki nem csinàlt ilyet
2023. aug. 6. 20:57
3/16 anonim válasza:
Persze, elsőre nem fog esedezni, hogy menj vissza.
2023. aug. 6. 21:05
4/16 anonim válasza:
Simán kinyomtam - és azonnal tiltottam - volna.
2023. aug. 6. 21:06
5/16 anonim válasza:
miután letöltöttem a gyakorlati helyemen a kötelező időt, és levizsgáztam suliban a szakmámból, többé nem vettem fel a gyakorlati hely főnökének a telót. arra a helyre akart volna beszervezni ahová máshogy kerültem be, más részlegre. még ekkor is hasznot akart belőlem húzni. nem bántam emg hogy nem vettem fel a telót, nem hívtam vissza. előtte nyári szünetben is miután letelt a kötelező gyakorlat, vissza akart még hívni nyári szünetben. én meg szartam rá, ki volt kapcsolva egy hónapon keresztül a telefon. én az elvártat teljesítettem. még azon a nyáron kiküldött személyesen egy munkását házhoz, aki elkezdte kiabálni a nevem a kapuban... leszartam, úgy csináltam mintha senki sem lenne itthol, egyedül voltam szerencsére. néha pofátlanul rámenősek. aztán mikor már később jó ideje a helyen dolgoztem mégiscsak felhívott sztem másik számról, mondtam neki hogy már melózok, megértette nem akadékoskodott
2023. aug. 6. 21:24
6/16 anonim válasza:
Nem találtak embert a helyedre.
Vissza akar hívni de egyelőre csak puhatolózik.
2023. aug. 6. 22:31
7/16 anonim válasza:
Attól függ milyen volt a személyes kapcsolat.
Nem kell alapból feltételezni, hogy a főnök egy állat...
2023. aug. 6. 22:43
8/16 anonim válasza:
Hát van egy pár gyökér válaszoló.
Egyébként nyilván okkal keresett a főnököd. Ha jó volt köztetek a kapcsolat, akkor lehet csak kíváncsi volt mi van veled.
Másik véglet: valamelyik pozíció mega fog üresedni, és szerintem úgy volt vele ha felhiv, hogy mi a helyzet , hátha vissza szeretnél menni.1
2023. aug. 7. 00:42
9/16 anonim válasza:
Meg van pár gyökér ex-főnök is.
Ha nem akarok foglalkoztatni valakit néhai főnökként és nem voltunk a munkakapcsolatnál mélyebb emberi kapcsolatban a néhai beosztottammal, akkor tartozom neki annyival, hogy békével tovább engedem a saját életét élni és nem piszkálom. Ha foglalkoztatni akarnám, akkor meg azért nem piszkálom már ekkor, mert azzal elismerem, hogy amikor a főnöke voltam, nem tettem meg mindent, hogy nem jöjjön el a munkahelyről, amelyiken munkakapcsolat kötött az illetőhöz. Ha akkor nem mozgattam meg minden követ ahhoz, hogy maradjon, akkor már nem alázom meg magam előtte azzal, hogy elismerem a töketlenkedésemet. Ennyit a gyökérségről!
2023. aug. 7. 05:53
10/16 anonim válasza:
#9 Rendben, ez így teljesen korrekt ahogy írtad. Viszont mindenki tudja, hogy a fonokoknek kb az 5% ilyen :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!