A Woltnál és a Foodora-ál futárként kell pénzt kezelni?
Figyelt kérdés
Vagy minden applikáción történik és te csak felveszed az árut és elviszed és átadod a címzettnek?2023. aug. 5. 03:17
1/13 anonim válasza:
Keszpenzbe fizetnek akkor vissza kell adnod a visszajarot
2/13 anonim válasza:
Lehet készpénzes fizetéssel is kaját rendelni, olyankor értelemszerűen kell pénzt kezelned.
4/13 A kérdező kommentje:
A "műszak" végén hogy számolok el a bevétellel hogyha applikáción történik minden?
El kell mennem a központba?
Aki el kezd egy "műszakot" az hány forintot tart magánál apróba?
2023. aug. 5. 10:06
5/13 A kérdező kommentje:
Ha valaki szèp kártyával fizet vagy olyan kártyával amin nincs WiFi rész az hogyan fizeti ki személyesen, hacsak kártyával tud fizetni?
2023. aug. 5. 10:10
6/13 anonim válasza:
Én tavaly szeptemberig Woltoztam, azóta passzív vagyok.Nem volt mivel elszámolnom. Az applikáció írja, hogy mennyit kerestél. Azt hiszem kettő hetente utalják a pénzt. Készpénzt legfeljebb borravalóként kaptam, de arról nem kellett szólni senkinek. Ha a Foodora a Netpincér utódja, akkor ott kb. 4-5 éve volt szerencsém kivinni pár tételt, akkor náluk volt készpénz. A sajátomból kellett fizetni, amikor atadtam az ételt akkor pedig nekem adta oda a megrendelő. Elszámoli szerintem azzal sem kellett. Max ha baj lett volna, szólni az ügyfélszolgálatnak.
7/13 A kérdező kommentje:
Olyan volt hogy visszamondta a megrendelő a megrendelést és ki fizetted időközben? Ilyenkor a központot kell hívni?
2023. aug. 5. 13:40
9/13 A kérdező kommentje:
A paypassra gondolok. Van olyan kártya amin csak chip van és mágnes csík.
2023. aug. 5. 13:46
10/13 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi volt 4-5 év akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!