Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik melót választanád?...

Melyik melót választanád? Húzós, napi 1 óra ingázás, jó fizetés, vagy a helyi ücsörgős, ahol nettó 200 a bér?

Figyelt kérdés

Elsőre rámehet az egészséged, de jobb lesz az életszínvonalad.

A másik nyugis, de aggódás van az anyagiak miatt, ami szintén stresszes.

2023. júl. 26. 17:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom miért, de ölni tudnék az ilyen szar proliktól, akik ilyeneket írkálnak minden okádásuk végére, hogy 'ugyi'.
2023. júl. 26. 18:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez a vond ki a béredből dolog ott nem egyszerű, hiába mondod azt, hogy te jobban keresel órabérben azzal, hogy otthon ülsz, ha közben nem keresel annyit, hogy meg tudj élni.

Ha meg is élek akkor sem mindegy, hogy csak annyi az életem, hogy ülök otthon, vagy inkább bevállalom az utazást, több munkát, de legalább hétvégéken ki tudok mozdulni vagy összejön évi 1-2 nyaralás ára.

Az egészségkárosító hatás megint egy más téma, azt igyekeznék nem vállalni, akkor sem ha jól fizet.

2023. júl. 26. 18:48
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
nekem csak egyszer volt utazós melóm, igaz oda-vissza csak fél-fél óra volt és nem jól fizető csak hűsipari gyár, de engem 2 hónap alatt úgy kikészített hogy otthagytam. egyszerűen hiába keres az ember pénzt, ha mellette nulla szabadideje van és minden egyes nap holtan esik össze a fáradságtól, ez még sok pénzért sem érné meg nekem. elhiszem van aki rátermett mert utazgattak oda 40-50 perces utazók is máshonnan a buszon, de ott biztos hogy valamilyen erőskényszeredettség játszahat csak szerepet, vagy családfenntartás stb. százszor inkább beérném kisebb bérrel csak helyben legyen és elviselhető hosszú távon. (ücsörgősem még nem is volt, nem is lesz valszeg, így meg csak 3 műszak maradna, ami szintén a legemberölőbb)
2023. júl. 26. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az utazás költségeit állják? Lehet vonattal, esetleg busszal menni? Mert pl vonaton lehet mást csinálni, pl olvasni, de a napi két óra vezetés fárasztó. Ha lehetne vonattal menni, és fizetnék a bérletet, akkor igen, vállalható. Kocsival necces, főleg, ha nem is fizetik ki a benzint pl.
2023. júl. 26. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
47%

13-as, kétszer fél óra utazás kikészített?

Budapesten belül a munkába járók 95%-a többet utazik. Ez még vidéki megyeszékhelyen belül sem kirívóan sok.

Nagyon puding vagy, ha ennyitől "holtan estél össze" a fáradtságtól, meg nulla szabadidőd volt.

2023. júl. 27. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15. napi hosszú távon igen, mert mindig rá is kellett készülnöm, de leginkább a munka csinált ki, vitte el minden erőmet. én viszonylag ritkán buszozok, a kisvárosból megyeszékhelyre kb. 45 perces is olyan hogy kibírom egyszer-egysezr de folyamatosnak elképzelni nem tudnám csak alkalminak.

de "puding" leginkább 9-10 órás hússal teli ládák pakolgatásától voltam

2023. júl. 27. 22:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Az utazást térítik, de ugye fent kell tartani az autót. Gumit, olajcserét nem fizetik
2023. júl. 28. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Napi 1 óra inga nekem tökéletesen belefér, sőt akár vmivel több is, mobndjuk másfél, az egészségem sem megy rá. Nekem inkább kérdés lenne, hogy tömegközlekedés van-e, mert ha nincs, az ki van lőve. Akkor inkább a helyi. Bár szerencsére tömegközlekedéssel fél órás, oda-vissza úttal együtt 1 órás utazással többet keresek.
2023. júl. 31. 17:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Én alapvetően 1 vagy legfeljebb 2 műszakos nyugis típus vagy, jelenleg tipikus irodista beosztásom van 235E pénzért. Bár magánéleti krízisek nagyon elvitték a megtakarított pénzemet az elmúlt 2 évben, de a lelki békém akkor-is megér ennyit és a szakmám is ideköt. Illetve sem kutyám és sem gyerekem nincs, csak párom.

34/F

2023. aug. 7. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 csak ne legyél betegesen féltékeny mert az is csúnya dolgokhoz vezethet
2023. aug. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!