Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért húzósabb az Aldiban...

Miért húzósabb az Aldiban vagy a Lidlben dolgozni?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam hogy ezen a két helyen elég megterhelő dolgozni mint árufeltöltő-pénztáros.

Miben más mint egy Spar, Tesco, Reál vagy egyéb?

2023. júl. 23. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Kihajtanak az utolsó lélegzetedig. Nyomorult kis füles biszbasz folyamatosan rajtad kell legyen és valami szerencsétlen b.fax folyamatosan duruzsol a füledbe, hogy ide rohanj-oda rohanj. A létszám kb a harmada az elégségesnek. A fizetésben kapásból a reklámban HAZUDNAK! Akár 400.000 nettó is lehet. Ja 15 év munkaviszony után ha bevállalod a világ összes túlóráját. De mivel a legtöbben pár hónap után feladják így gyakorlatilag soha senki nem jut el eddig a fizetésig. És akkor még mázlid ha nem olyan üzletet fogsz ki ahol a főnökség nem nárcisztikus pszichopatákból áll. Röviden egy végeláthatatlan fostenger az egész.
2023. júl. 23. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Én a Spar-ban is ugyan azt látom.

Tölti az árut, de rohanjon be a frisspultba kiszolgálni, de süsse a pékárút, de a kasszába is üljön be.

2023. júl. 23. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden tisztelet a Lidl-ben dolgozóknak. Szoktam látni mi megy ott, pékárú sütés, árúfeltöltés, takarítás, ha sokan vannak ugorj a kasszába, majd zárás, vissza pakolni... Én nem bírnám csinálni, még az áhított 400 ezres fizetésért sem. Kívülállóként az Aldi talán kicsit barátibbnak tűnik.
2023. júl. 23. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A Pennyben is ez megy. Nagyban tölti az alkalmazott az árut, majd szól a felettes, hogy azonnal nyomás a kasszába.

Nem irigylem a szupermarketekben dolgozókat egyáltalán. Nem véletlenül nagy a fluktuáció. Bár, akadnak azért "régi bútordarabok" köztük, legalábbis a lakóhelyemen, az Intersparban pl. De ők inkább az idősebb korosztály.

2023. júl. 23. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kívülállóként azt látom, hogy legalábbis a mi környékünkön, a Lidl, Aldi-s dolgozók tényleg rohantatva vannak, mint a mérgezett egér. Ahogy egy kicsivel több vásárló megjelenik, már kasszát nyittatnak, dolgozók rohannak, mint a güzü, egyik helyről a másikra, és még az is el van várva, hogy gyorsan dolgozzanak. A mi SPAR, Tesco, Penny stb-inkben tötyögnek a dolgozók, max, akkor raknak be egy újabb kasszást, ha kilométeres a sor csúcsidőben és már több vásárló panaszkodik, sőt néha akkor sem, a húspultnál a SPAR-ben álldogálnak, bambulnak a dolgozók, ha egyik helyről át kell menni a másikra, nagyon ráérősen, kasszában is lassan húzzák le a cuccokat.
2023. júl. 31. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!