Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket is zavar a hamis...

Titeket is zavar a hamis remény keltés?

Figyelt kérdés
Kellesz de mégse, kellesz de nem te.
2023. júl. 20. 00:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

INincs rosszabb a hitegetésnél, legyen szó kicsi, vagy nagy dologról, amire a másik számít, fontos neki és hosszútávon akár lelki sérülést, önbizalom hiányt okozhat egyéntől függően.

Az sem mindegy, hogy hogyan, milyen stílusban közölnek az emberrel dolgokat, mert ha normális stílusban elmondják az embernek, hogy nagyjából mire számíthat,mik a külső belső tényezők, amik döntenek, akkor az ember még a számára negatív dolgokat is képes elfogadni, jobban feldolgozni.

Ha viszont nagyon rossz stílusban közlik az emberrel a negatívat, vagy szimplán csak hitegetik, akkor az nyomot hagyhat az emberben, mert sok ember elkezdi alul becsülni magát, hogy ő nem elég jó.. Sosem fog osszejönni stb. dolgokkal. Sok esetben az okokat is magukban keresik, ami sokszor nem teljesen valós dolgokon alapszik.

2023. júl. 20. 06:43
 12/13 anonim ***** válasza:
29%
A hazugság az hazugság. Ellenben az igazság az igazság.
2023. júl. 20. 18:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem alapból is zavart az ilyen, mert sosem gondoltam fair dolognak, viszont a napokban a saját bőrömön is megtapasztaltam, azóta pedig hatványozottan, (szinte már) idegesít is az ilyen. A reménykeltés, pedig tudják, hogy nincs mögötte igazság, vagy a hitegetés, üres ígéretek valami borzasztóak.
2023. júl. 21. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!