Hogyan döntitek el, hogy elmentek e betegállományba, ha betegek vagytok?
Figyelt kérdés
nátha, láz stb, mitől döntitek el, hogy aznap beteget jelentetek2023. júl. 6. 12:38
11/11 anonim válasza:
Ha minimum hőemelkedésem van, vagy akármi egyéb problémám, pl fogfájás, nem szűnő hasmenés (mondjuk ilyen még nem volt, de ha lenne), egyszer menstruációkor is olyan szarul voltam, hogy kiírattam magam, szerencsére amúgy laza szokott lenni, akkor nem tudom mi történt épp. Kb ezek.
Illetve ha bármi egyéb fertőző gondom van, pl azt hiszem, a kötőhártya gyulladás fertőző, ha hajtetveim lennének (:D) akkor se mennék, vagy stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!