Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják sokan az átlagos...

Miért mondják sokan az átlagos munkát végző emberekre, hogy életképtelenek, meg "ha tanúltál volna"?

Figyelt kérdés

Egyrészt nem lehet mindenki jól menő vállalkozó vagy magas beosztású vezető.

Másrészt ezek népkűl az emberek nélkűl az előbbieknek még kajájuk se lenne mert nem lenne aki megtermelje, ergo mind éhenhalnának. Vagy pestisben haldokolnának, mert hát ugye a szemetet sem vinné el senki és hát a patkányok..

2023. júl. 2. 04:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9 szó nincs ilyenekről amit írtál! Szükség van szellemi munkaerőre, nem is kérdés! Egyáltalán nem értelmezted a nyitó bejegyzést ami a legtöbb ember hozzáállásáról szól, a lenézésről.

Látod, te is egyből lenézel pedig semmit nem tudsz rólam.

2023. júl. 2. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

#11: Dehogynem, pont erről szól a kérdésed. Te nézed le azokat, akik nem fizikai munkát végeznek, több utalást is tettél rá.

2023. júl. 2. 19:06
 13/16 A kérdező kommentje:

12 Magyarázd már meg nekem, hogy hogyan értettem a saját kérdésemet..

Ha kötözködni szeretnél vegyél egy kézimunka újságot és köss egy pulóvert!

2023. júl. 2. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:

"Valakinek dolgoznia is lell, nem csak okosnak lenni."

Ez a mondatod azt jelenti, hogy aki tanult, az nem dolgozik, csak az dolgozik, aki fizikai munkát végez.

2023. júl. 2. 22:26
 15/16 A kérdező kommentje:

14 Gondolom akkor te az okoskodó fajta lehetsz..

Még 1x mondom, nem nézem le a szellemi munkát. Bár az igaz, hogy szerintem kicsit rosszak az arányok. Sokkal több kétkezi, szakmához értő ember kéne és kevesebb főnök, meg alibimunkahely.

2023. júl. 2. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok okoskodó fajta, csak megállapítottam, hogy a szellemi munka számodra nem munka. Legalábbis ez a mondatod ezt jelenti. De akkor fordítva mit vársz?

Az arányok egyébként lehet, hogy rosszak. Nekem többek között pl a marketing szakemberek munkája tűnik feleslegesnek, azon dolgoznak sok pénzért, hogy hogyan lehet az embereket rávenni a vásárlásra

2023. júl. 3. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!