Milyen előjelei vannak(ha vannak egyáltalán) annak, hogy valakit hamarosan el fognak bocsátani egy munkahelyen?
Nincs semmiféle előjel.
Legfeljebb az, ha a fönök már többször megemlíti, hogy "ez így nem lesz jó, tessék jobban dolgozni, mert ha így marad megválunk egymástól"
Hírtelen mindenki szemét lesz veled.
Engem is elkezdtek bántani, de nagyon, ezt a fajta szívatást már megismerem. Tudtam, hogy kirúgás lesz, az állásukat féltik, ezért akarnak elüldözni.
A kollégák ahogy belépsz, elhallgatnak hirtelen, a gyakszis Julika hangosan közli mindenkivel, hogy kinézte magának a helyedet, ebédelni “véletlenül” nem hívnak meg, a céges honlapon megjelenik egy nyitott pozíció ugyan abban a munkakörben, amit te végzel. A főnök pedig pénteken most először nem szól rád, hogy máskor részletesebb jelentést kér, és mielőtt hazamennél, ellenőrzi a munkaeszközeid állapotát, majd mosolyogva meginvitál az irodájába “kávézni”.
Szóval teljesen úgy tűnhet, hogy előléptet végre 2 hónap után.
Megfagy a levegő ha megjelensz.
Egymással sem beszélgetnek ilyenkor a munkatarsaid, nem néznek a szemedbe.
Majd dolgozol tovább...aztán behívnak az irodába.
Engem egyszer úgy rúgtak ki, hogy véget ért a projekt amin dolgoztunk. Életem talán legjobb projektje volt, az ügyfél gyakorlatilag a kezünket csókolgatta, hogy mindent időben sikerült leszállítani, a felhasználók szerették, managing directorok demózták a cuccot a bank boardja előtt, jöttek a pozitív feedbackek ezerrel mindenkitől.
Behívott a főnököm, azt mondja, hogy hát ez a projekt most véget ért, másikat most sajnos nem tudunk adni neked, nagyon sajnáljuk, szia. Szóval ilyen is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!