Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kezdenétek ilyen főnökkel?

Mit kezdenétek ilyen főnökkel?

Figyelt kérdés

A főnököm már az idegeimre megy. Egy iszonyat kissebségi komplexusos figura, és ráadásul nagyon "spiri" is. Állandóan jön a vallási, konteós butaságaival, mindenre ez a válasza. És az a legidegesítőbb, hogy a hitvilága egy kész katyvasz. Minden van itt: ivermektin szedésétől kezdve, asztrológián át, az illumináti háttérhatalomig minden. Ráadásul rettentő himsoviniszta, magányos, és teljesítmény kényszeres. Már nem bírom a mindennapi jópofizást egyszerűen.

A munkát amúgy szeretem mert érdekes kis projektek vannak, de ezt már nem tudom elviselni. Hogyha még békén hagyna, de napi minimum fél órát odajön "beszélgetni" és hallgatom ezeket az agyamentségeket, én meg csak hümmögök.

HELP :D

2023. jún. 16. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
gondolom ez az első munkahelyed
2023. jún. 16. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Részvétem...
2023. jún. 16. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Kimondani neki, hogy a vallási nézeteit hanyagolja.
2023. jún. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!