Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor ilyeneket kérdezek...

Amikor ilyeneket kérdezek azoktól akik közé jártam dolgozni csak ki lettem rúgva, jogosan titkolják el?

Figyelt kérdés
Mondjuk kirúgásom előtt is kérdeztem már ilyeneket tőlük akikkel beszélni szoktam, hogy miket szoktak a hátam mögött rólam beszélni a közösségben, miket hordanak össze rólam a hátam mögött. Tényleg nincs jogom tudni ezt? És nem képes soha egyikük se elárulni
2023. jún. 13. 02:45
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Vagy olyanokkal beszélsz, akik nem szeretik a pletykát és eleve igyekeznek nem figyelni rá, vagy pont azokkal, akik pletykálnak rólad azóta is, ők meg nem mondják el. Vagy olyannal, aki hallotta a pletykákat, de tapintatból nem mondja el. Mert végül is miért akarod tudni? Most jobb az neked, ha egy évvel a kirúgásod után még mindig téma, hogy "egy lusta dög volt ez a Jóska, meg hülye is, állítólag sikerült megkúrnia azt a titkárnőt, akit a vezérigazgatónak nem, persze, hogy kirúgták"...

Az is lehet, hogy nem pletykálnak semmit, de te ismered őket, nyilván ha már feltetted ezt a kérdést, akkor tudod, hogy igen...

2023. jún. 13. 03:17
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Kirúgás után már különösen felesleges informálódni erről és kissé megalázó.

Szerintem engedd el ezt a "mit gondolnak rólam" témát, vannak az életben olyan emberek, akiknek soha nem lehet megfelelni.

Rosszindulatú emberek is vannak, akik mindig mindent felnagyítanak, még ha az ember nem is a munkájában hibázik, akkor is gondoskodnak az információ minél többekhez való célbajuttatásában.

2023. jún. 13. 03:46
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Megint te? Háynszor teszed még fel ezt a kérdést? Nem beszélnek semmit a hátad mögött, csak mindenkine az idegeire mégy a folyamatos kérdezösködéssel, meg azzal a rögeszmével, hogy mindenki veled foglalkozik, rólad beszél.

Ahelyett, hogy elmennél orvoshoz kezeltetni az üldözési mániádat, másokban keresed a hibát.

2023. jún. 13. 07:25
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Honnan tudod hogy a hátad mögött beszélnek rólad? Miért érdekel ez téged? Miért nem tojod le hogy mit mondanak rólad?

Én inkább a kirúgás miatt aggódnék a helyedben.

2023. jún. 13. 08:09
 5/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van hogy valaki nem mondja el azt hogy mással miről beszél. Akár rólad, akár másról. Hiszen az a saját dolguk. De akkor te nyilván mindenkit kibeszélsz a háta mögött, mert te is elvárnád hogy kibeszéljen mást.Vagy rosszul gondolom?
2023. jún. 13. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Te csak szeretnéd, hogy beszéljenek rólad a hátad mögött. Valójában még ennyire sem érdekled őket, hogy beszéljenek rólad, örülnek, hogy megszabadultak egy ilyen nyomorult piócától. De nyugi, ha beszélnének rólad, akkor se lenne jogod tudni, hogy ki mit mondott.
2023. jún. 13. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
72%
Alapvetően rágalmazod a kollégákat, vádaskodsz ellenük, anélkül, hogy lenne bármi alapja. Másfelől meg, ha már nem dolgozol ott, akkor mit érdekel tégedet?
2023. jún. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!