Kelet Magyarországon elég gyatra a fizetés. Ha a minimálbért megadják, akkor az is kb br. 300 ezer.
Esetleg br. 400-at megprobalhatsz kialkudni.
2023. jún. 6. 15:04
4/7 anonim válasza:
Ja persze, bezzeg ha valami kutya it-s végzettséget írt volna a kérdező egyből röpködnének a milliók a válaszolóktól. Én bruttó 950 ezret keresek közgazdász alapdiplomával és két 2 középfokú nyelvvizsgával. És most jelentkeztem mesterre, szóval ezen még biztosan emelnek. Ha a kérdező mesterképzésen van, szerintem olyan 1,1-1,3 milliót simán kérhet alapbérnek, persze attól függ milyen céghez jelentkezett és hogy mit takar a pályakezdő közgazdász. Én üzleti elemző vagyok
2023. jún. 6. 16:44
5/7 anonim válasza:
Azért az üzleti elemző más kategória.
És amit írt a kérdező, hogy közgazdász pozíció, az is egy nagyon tág fogalom.
2023. jún. 6. 16:50
6/7 anonim válasza:
Bp.-n nettó 500-at megpróbálnám, K-M.O.-n nettó 350-400... S ha azt sem adják meg, akkor pakolnék... Az a baj, sok kishitű bevállalja minimálbérért ezeket, aztán másnak is leveri a bérszínvonalat... Mintha egy multitól magasabb végzettséget igénylő pozícióra pofátlanság lenne elkérni a német minimálbér ~75%-át...
2023. jún. 6. 17:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyelőre nincs még konkrét pozíció, csak nagy általánosságban kérdezem.
Gondolkoztam Budapesten is, de arra jutottam, hogy hiába ajánlanak br. 500e Ft-ot, ha jórészét elviszi a lakhatás, kaja és egyebek. Szerintem a fővárosban nem pályakezdőként érdemes kezdeni, hanem már eleve magasabb pozícióban. Ezt csak azért írom, mert jár az agyam. Esetleg, ha valakinek ezzel kapcsolatban is van tapasztalata, nyugodtan megoszthatja, szívesen meghallgatom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!