Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak akkor, ha nem...

Mit csináljak akkor, ha nem akarok semmi jó megrontója lenni?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen van egy szimpi Manager, akinél azt vettem észre, hogy ő is kedvel engem. Az alkalmazottai nem szeretik, mert bármilyen időpontban írogat nekik munkával kapcsolatban elég hosszasan, akár éjjel is egy regényt kaphatnak, meg nem kezelik felnőttként. Nekem nincs vele bajom, szimpinek tartom, de úgy vettem észre, hogy néha szimpátiánál többet szeretne érezni, de láttam olyan beosztottjával időzni sokat, akivel nagy volt az összhang. Én a barátságomat tudom felajánlani neki, de az emberek kritikusak mindennel és mindenkivel szemben, hiszen a rendszer nem az érzésekre épül. Ti elfogadnátok a barátságot, ha a munkára jobban szeretnétek koncentrálni, ahol ki is tudtok teljesedni? Ezzel lehetek rossz?
2023. jún. 4. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez elmenne egy lightos rébuszos kérdésnek, mintha két fokkal vissza lenne csavarva, hogy ne töröljék olyan gyorsan.
2023. jún. 4. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg is érkezett a tiltás a profilra. Add fel, akárhogy kínlódsz ezekkel a kamukkal, mindig ez a vége.
2023. jún. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!