Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát ajánlanátok,...

Milyen munkát ajánlanátok, amihez nem kell korán felkelni?

Figyelt kérdés
Nincs végzettségem, csak érettségivel informatika, de sosem tudtam dolgozni a szakmában. Nem akarok gyárba és olyan helyekre menni, aminek a munkaideje nagyon korán kezdődik. Dolgoztam már gyárban, és hajnali 3-kor kellett kelnem, hogy a rossz időben menő menetrenddel beérjek a másik városban lévő munkahelyemre. Ha 7-re vagy 8-ra kéne menni, az nagyon jó lenne. Milyen munkahelyet tudnátok ajánlani Békéscsabán vagy Gyulán?

2023. máj. 26. 00:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Biztiőr szórakozó helyen esetleg ruha bolti eladó.Azok nem nyitnak 10nél hamarabb
2023. máj. 26. 00:31
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Ismerősöm csöveket szerel a csatornarendszerben, éjjeli műszakban. De egy csomó éjjeles műszak van mindenféle munkában.

Most látom, hogy 7-8 is jó lenne? A munkák túlnyomó többsége ekkor kezdődik. Adminisztratív munkák például, vagy call center.

2023. máj. 26. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozóként legyél grafikus vagy hasonló, vállalj képretusálást, beoszthatod idődet.

Mondjuk mennyire lehet ezekből megélni azt nem tudom.

2023. máj. 26. 00:47
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Éjjeliőr.
2023. máj. 26. 00:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen irodai munka.

8- fél9

2023. máj. 26. 03:28
 6/11 anonim ***** válasza:
14%

Szóval, úgy vannak elvárásaid, hogy semmi végzettséged nincs, semmihez se értesz? 🙄👏🤦 Tanulj, gyerek, tanulj, hogy legyen belőled valami.

Ennyivel csak minimálbért kapsz, ami még nem sok.

Nem fogsz belehalni, ha elvégzel egy tanfolyamot, amivel utána fel is tudnak venni olyan munkaidőbe, amit szeretnél.

2023. máj. 26. 04:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Adminisztrációs és telefonos munkák, általában 8ra vagy 9re kell menni
2023. máj. 26. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

"Vállalkozóként legyél grafikus vagy hasonló, vállalj képretusálást, beoszthatod idődet.

Mondjuk mennyire lehet ezekből megélni azt nem tudom."

Segitek! Semennyire...

Unokahugom előszőr OKJ-n végezte el, azzal egy évet sikerült dolgoznia valami nyomdaelőkészítőbe az is xar volt neki, aztán elment lediplomázni sopronba.

Most 26 éves, munkanélküli már egy éve és otthon festeget inkább, meg néha vállal esküvői fotózást ha valaki szóbeszéd alapján elhívja.

2023. máj. 26. 07:59
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Értem, de ha például elvégezné az asztalos szakmát (vagy villanyszerelőnek tanulna), vállalkozóként - ha jól csinálja - jönnének a megrendelések, az időt pedig ő osztaná be.
2023. máj. 26. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
#8 Unokahúgod Veszprémi és most jelenleg streamel Twitchen?
2023. máj. 26. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!