35 éves vagyok állást keresve, teljesen el vagyok keseredve, mit tegyek?
#14: ez nem jelent semmit. Egy IT-snak baromi nehéz az első releváns munkát megszerezni. Ismertem huszonéves pályakezdőt, aki ugyanúgy küzdött ezzel.
Viszont ismertem 30 fölötti, korábbi olimpikont, akit felvettek teljesen más területre juniornak, mint amit korábban csinált.
Gőzerővel tovább kell fejleszteni a mesterséges intelligenciát és gőzerővel kell támogatni minden gépesítést, - ami adómentesen ás járulékmentesen termeli az országból kilapátolható profitot - és akkor már a 18 éveseknek sem lesz munka! Támogatni kell a munkáltatókat is abban, hogy lényegében bármit megtehessenek az emberi munkaerővel következmények nélkül és ne a 40, hanem már a 20 évesekre is használhatatlan, vén trottyosként tekintve utasíthassanak el. Bérigényre sincs szükség! Tovább kell fokozni a teljesítménykényszert is, - hogy minél hamarabb menjen tönkre minél több ember!
A profit mindenek előtt!
Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!