Minden kamionos cég olyan hogy bevállal minden xart?
Tegnap egy kis kanyargós földútra kellett lemennem majd onnan kitolatnom a rakodás után, először el sem hittem hogy oda kell mennem...
De vittem már műtrágyát is ilyen kis isten háta mögötti helyre, ott kibontották a kerítést hogy be tudjak tolatni, leszedték a 2 db bigbag zsákot, amit oda vittem és kidöcögtem vissza a főútra a kiskerekes volvoval....
Ez minden cégnél ilyen?
Pedig ez egy nagy cég amúgy.
Jaa meg az a jó, amikor megkérdem az ottaniakat hogy járt-e már itt kamion és jön a válasz hogy nem, de simán elférsz....
Na meg "a hátul majd meg tudsz fordulni", oszt a pótkocsi nem férne el ott keresztben, nem hogy még megforduljak....
Ezért probléma, hogy a fuvarszervezők 99%-a betanított irodista kiscsaj aki kamiont nem látott belülről soha.
Én ezért hagytam abba a sofőrködést. Mindig más miatt szopsz. (hétvégi vezetők, idióták az úton, irodisták, targoncások stb stb)
Pontosan! 21 éves kiscsaj szerezte a fuvarokat. A számlázási címet automatikusan szállítási címként tüntette fel! Gyanús volt Budapest V. ker., meg Hűvösvölgyi út...
Felhívtam a csajt, kérem a pontos szállítási címet!
-Hát ő azt honnan tudná!
-Vevőtől nem kértél szállítási címet?!
-Nem!
-Hívjam fel őket és kérdezzem meg tőlük!
-Mi van?! Kit hívjak fel? Ne is haragudj, ez a te dolgod!
- Nincs cím = nincs fuvar!
Ismerős. Egy Székesfehérvári cégnél melóztam utoljára.
3 fuvarszervezőnek csúfolt picsa volt. Az egyik a főnök feleségének a barátnője volt, a másodikat az egyik régóta ott dolgozó sofőr baszta, a harmadik meg pincérnő volt azelőtt (a covid miatt elvesztette a munkáját) és csak azért vették fel mert a vendéglátos mivolta miatt beszélt németül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!