Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon nem kedvel a kolléganőm,...

Vajon nem kedvel a kolléganőm, ha hozzám szokott a legkevesebbet szólni?

Figyelt kérdés

Amikor odakerültem kb 2 éve, ő tanított be. Akkor is már éreztem, hogy egyik hétről a másikra valamiért elvágódtam nála. Alapvetően egy csendes típus vagyok. A többi kolléga talán többet szól hozzám, velük jobban beszélek. Ennél a kolléganőmnél azt érzem, hogy valamiért az agyára megyek, mintha túl harsány vagy túl sok lennék, pedig szerintem nem. A többiekhez gyakrabban szól néha hozzám is azért, de mégis olyan érzésem van amilyen, vele kapcsolatban. Múltkor csajok megbeszéltük, hogy megyünk moziba, akkor ő is jönni akart, a héten már nem. Rögtön arra gondoltam, hogy én mentem az agyára.

Szerintetek csak megőrültem vagy mit tegyek?

24N

2023. máj. 5. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet.

De az is lehet, hogy nem.

2023. máj. 5. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Mintha az én történetemet írtad volna le. Nekem is van egy kolléganőm aki pont 24 éves és annyira idegesít, hogy inkább kerülöm a társaságát. Ez van, nem szerethet mindenki.
2023. máj. 5. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy csak bebeszéled magadnak. Nekem is vannak kolléganőim, akikkel kb. egy szót se szoktam beszélni a nap folyamán. Nincsen velük semmi bajom, szimplán nincs közös témánk, nem tudok hozzászólni azokhoz, amikről ők beszélnek. Az időjáráson kívül kb. semmiről nem szoktam velük beszélni. Az egyikről egyszer hallottam, hogy panaszkodott rám másnak, hogy biztos utálom őt, mert nem beszélek vele. Egészen addig semmi bajom nem volt vele, de miután meghallottam, hogy ezt mondta a hátam mögött, most már tényleg nem kedvelem őt. :D
2023. máj. 5. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

"Múltkor csajok megbeszéltük, hogy megyünk moziba, akkor ő is jönni akart"

Normális ember örül, ha nem látja munkaidő után az idióta kollégáit.

Éppen elég az a napi 8 óra amennyit kénytelen egy légtérben eltölteni velük.

Nők meg amúgy sem tudnak másról beszélni mint a pasizásukról, meg mindig azt a kolléganőt fikázzák aki éppen nincsen jelen.

2023. máj. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!