Hogy írhatnám le szépen?
Figyelt kérdés
Szóval tömören:
2 éve dolgoztam egy gyárban mint csoportvezető, ahol főként az volt a dolgom, hogy beengedjem az EMBEREKET a munkába (vagy munkásokat, de erről is mindjárt írok) ,feljegyezzem őket hogy megjelentek, így ezáltal kapták a fizetésüket is. Szóval tőlem függött a fizetésük is.
Önéletrajzban kéri azt, hogy írjam le ezt a pozíciót bővebben. Az lenne a kérdésem, hogy hogy írjam ezt le? Beengedem reggel az EMBEREKET, munkásokat? De en is munkás vagyok, viszont velük kollégák sem vagyok, mert en meg az en főnökömnek dolgozok, ők meg megint másnak …
2023. máj. 3. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!