Bosszant hogy nem köszön, ez miért van?
Köszönj neki te, csak visszaköszön :)
Ha tetszenél neki, már tudatta volna valahogy, az nem a tetszés jele, hogy meglát és hátrafordul.
Mennyi idős? 35 körüli fiú? :D
még írjátok arról plusz ötször, hogy HEHEHIHI 35 ÉVES LÁNY
szerintem valaki alád tett, ő meg felült a szarkavarásnak
Sose értette, miért kell a köszönésből ekkora ügyet csinálni. Igen, udvariasság meg illem, de van egy csomó olyan helyzet, ahol ez kimarad, és érthető okok miatt. Érdekes, hogy egyből mindenki CSAK két dologra gondol: vagy bunkó paraszt valaki vagy meg van sértődve, nem akar velem beszélni.
Ezen kívül még bármi lehet:
szeleburdi és nem figyel oda, fáradt és be van zsibbadva, valamilyen szociális zavara van, magánakvaló befordult savanyú valaki, magánéleti probléma, külföldi és nem tud magyarul, (tudom hogy a kérdés esetében nem ez, csak mondom hogy millió ok lehet), bármi olyan, amihez nem hozzád vagy hozzá van köze, hanem igazából semmihez, adott körülmények között ott és akkor az volt.
Szerintem ne fújd fel, az is lehet eltelik pár nap, és mintha mi se történt volna.
Ha nagyon zavar, akkor meg rákérdezhetsz, hogy van-e valami baj, csak mert megváltozott irányodba, és akkor elmondja.
Túlgondolod. Az én munkahelyemen sem köszön mindig. illetve amikor kedve van. Gyárban dolgozom, több részleg van, sokszor találkozunk, ha olyan kedve van ökölpacsizik, ha nincs, akkormeg úgy elmegy mellettem mintha ott se lennék.
Bosszantó tud lenni persze de az én esetemben, például én tisztában vagyok vele, hogy az én főnököm agyában van egy kis zizi. Én ezt így is kezelem. Kezeld helyen a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!