Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes lehet Brno-ba költözni...

Érdemes lehet Brno-ba költözni ilyen feltételek mellett?

Figyelt kérdés

Kaptam egy álláslehetőséget, az alapbér nettó 1400 euró.

3 műszakos, tehát az éjszakai munkavégzésre +30%, hétvégire +50% adnak, ha hétvégén éjjel vagy akkor a kettő együtt pluszba, tehát szerintem összejöhet a havi 1600 euró is plusz, és még teljesítmény alapon bónuszok is vannak.

Itt ugyanerre a munkára kapok nettó 350-et (normál munkarend, hétfőtől péntekig 10-től 7-ig) mindenféle extra juttatással együtt (Szép kártya, délutáni pótlék, ünnepnapok stb.)

Nincs barátom (évek óta), itt nincs családom (anyum Angliában lakik), nincsennek barátnőim (egy sem sajnos), nincs gyermekem.

Viszont van egy saját lakásom, 40nm, új és nagyon szép. Viszont a közös költsége nagyon magas (kb 40e)

200e forintért tudnám kiadni + közös költség

Szeretek Budapesten lakni, mert nagyváros, és gondolom Brno pici hely.

2023. ápr. 30. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor már menj nyugatabbra több pénzért.
2023. ápr. 30. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Brno Csehország második legnagyobb városa. Vagy neked mit jelent a pici?
2023. ápr. 30. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Brno Csehország második legnagyobb városa, és sokkal szebb mint Budapest. Az mondjuk elkeserítő hogy Csehországan is kétszer annyi a fizetés mint itthon... Én a helyedben biztosan mennék, főleg ha senki nem köt ide. A bérbeadásból meg is lenne a kinti albérlet és szépen félre tudnál tenni
2023. ápr. 30. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
23%
Hogy lenne szebb Brno, mint Budapest, barom. Csehorszag gyonyoru persze.
2023. ápr. 30. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:

370.000 a lakossága

Így értem hogy pici

Budapest minimum 1 millió

2023. ápr. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!