Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondja azt egy nő egy...

Miért mondja azt egy nő egy fiatalabb férfinak, hogy "szépségem"?

Figyelt kérdés
Munkahelyen vagyok gyakornok és a gyártástechnológiában volt egy kis változtatás, amit le kellett oktatni a sori dolgozóknak. Utána még külön odamentem ahhoz, aki ezt a műveletet csinálja, és megmutattam neki, gyakorlatban hogy néz ki a dolog. Utána azt mondta "Rendben van, szépségem." Nekem ez nagyon furcsa volt.

2023. ápr. 21. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Mert a fiatal emberek, férfiak és nők is, tényleg szépek. Ezt majd csak 20-30 év távlatából visszanézve látod majd meg a régi fotóidon és rácsodálkozol.
2023. ápr. 21. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szavajárása. Ha zavar, mondd meg neki. Felnőtt ember vagy.
2023. ápr. 21. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt szomorodom el. Mikor en voltam fiatal, ugyanugy lazadtunk, untuk a korabbi generaciokat, de meg hallottuk oket beszelni. Tudtuk, mit mondanak. Akkor is, ha elavult szleng. Sot, olvastunk, meg a szaz evvel ezelotti paraszt vagy grof szavait is megertettuk.

Ma pedig felnott egy nemzedek, amelyik a telefonjatol nem latta, mit csinalnak, mondanak az emberek.

Nem teged akarlak cikizni, de minden egyes szo, gesztus egy rejtveny lett.

Semmi jelentosege nincs, idosebb, es igy lazaskodok.

2023. ápr. 21. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Köszi, de nem vagyok buta."

Nem is mondtam, hogy buta vagy, cica, hanem elmondtam, én milyen esetben használom. Ennél többet senki nem fog tudni segíteni, hisz nem ismerjük a nőt, és gondolatot sem tudunk olvasni.

(Érzed, hogy a "cicát" hogy használom?)

2023. ápr. 21. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol amiert egy lanynak, nonek regen azt mondtak, hogy fiam. Nem transzdzsender, csak kedvesen trefalkozo regimodi duma.
2023. ápr. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!