Vállalkozóknál mennyire gyakori hogy az ügyfelek a megbeszélt időpontra nem mennek el és nem is szólnak róla?
Mennyire gyakori,hogy mondjuk kozmetikus,fodrász,körmös,gyógymasszőr,gyógytornász,stb vállalkozó ügyfele a megbeszélt időpontra nem megy el és nem is szól róla?
Sok bevételt buknak így a vállalkozók? Általában a vállalkozók ki tudják védeni ezeket a helyzeteket egy idő után?
Rendszeres. Én ezért az új ügyfeleknek nem is nagyon adok időpontot, ha telefonálgatnak, csak ha xy-ra hivatkozik és ajánlja mint régi ügyfél. Az új ügyfelek akik neten, FB ilyen helyeken találnak meg és beszélik le velem a találkozót, 80-90% nem jön el.
Nekem sokkal nagyobb gondot okoz a késés. 10-es időpont és odajön 10:30, amikor 10:45-re végeznem kellett volna vele, mert 11re jön más a 15 takarítás, pisi ivás.
Aztán így csúszik az egész napom és stresszben vagyok és este 6 helyett 7re végzek az utolsó vendéggel és totál ki vagyok és nem ettem meg ittam egész nap és.....stb. Sorolhatnám :)
Fodrász-körmös vagyok, odahaza dolgozom házamban.
Barátnőmre akkor is kiakadt a fordásza, mikor betegség miatt 2 nappal előtte lemondta az időpontot.
Igazából bevételkiesés miatt gáz, ha valaki nem megy el, és nem szól. Szerintem ahogy bunkósodnak az emberek, úgy egyre gyakoribbá válik majd. És valljuk be, egyre gyorsabban bunkósodunk a mai világban.
Nagyon is.
Rokonom ingatlanos, és olyanokat mesél (persze sosem névvel), hogy időnként csak pislogok. Sokan el sem mennek (később sem bukkannak fel a tulajnál sem), nem is szólnak, ha rokon hívja őket, vagy megy a sunnyogás, vagy fel sem veszik a telefont, nem reagálnak emailre, hívásra, SMS-re. Vagy az új kedvenc; nem jelenik meg, és le is tiltja a rokonom, hogy véletlenül se lehessen elérni. Rokon meg felhívta a saját számáról, és csak makogott a másik fél.
És az egészben az a durva, hogy diplomások is eljátsszák ezt. De amilyen irányba halad ez az ország, ez hatványozottan rosszabb lesz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!