Magyarországon létezik olyan munkahely, ahol a munkavállalóknak pelenkát kell használniuk, mert nem szabad kimenniük WC-re/nem engedik ki őket?
Figyelt kérdés
Tudtok példát olyan munkahelyre, ahol pelenka van a dolgozókon, mert nem mehetnek ki WC-re? Létezik vajon ilyen Magyarországon?2023. ápr. 19. 19:36
21/36 anonim válasza:
Még aznap távoznék!
Dictatory Shit
22/36 anonim válasza:
Azért az ijesztő, hogy valaki piros kezet adott a 19. Válaszra. Ezek szerint létezik bárki aki szerint elfogadható, ha a munkáltató a pelenkába ürítésre kényszeríti az alkalmazottat?
23/36 anonim válasza:
Az egészségügy volt ilyen kovid idején. Az ápolónők becsomagolták magukat védőruhába, pelenkát vettek alá. Egyszerűbb volt, mint kibontani magukat a védőruhából.
Egy kínai üzletről hallottam még, hogy már az állásinterjún figyelmeztették a leendő eladókat, hogy pelenkát kell hordani, mert a vásárlótérből nem lehet kimenni.
24/36 anonim válasza:
én simán hordanék pelenkát, most mi van benne?
25/36 anonim válasza:
#24 A pelenkában? Az a jó, ha semmi. :D
26/36 anonim válasza:
Azért az nem túl kellemes, ha nyáron a38 fokos hőségben bnagydolig megy a pelenkába, és még órákig nem tudod kicserélni... 😂😄
27/36 anonim válasza:
Tölti az eladó a polcokat és hirtelen maga alá rottyant. Pont hihető.
29/36 anonim válasza:
Ugyanúgy elvégzi a dolgát, csak a nem a vécébe.
30/36 anonim válasza:
Aki lepontozott annak mi baja?
20 as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!