Hogyan lehet kezelni egy ilyen típusú embert?
Figyelt kérdés
Egy éve dolgozom együtt a kolléganőmmel. Több kollégám is van, de vele közvetlenül együtt dolgozunk. Nagyon fura számomra még mindig. Alapvetően kedves fiatal lány, ő 23 éves, én 39. A probléma vele az, hogy rendkívül hangulat ember, néha nagyon tiszteletlen és kényes. Ezt el tudom fogadni, nem tetszik, de ki milyen elfogadom. De van amikor minden ok nélkül megbánt engem. Nem szólok egy rossz szót se, nem teszek semmit és mégis beszól valamit. Olyan is van, amikor egyszerűen levegőnek néz. Megérkezik és nekem nem köszön. Mintha ott se lennék. Nem szól hozzám egész nap. Pedig tudomásom szerint, nem adtam okot rá. Egyszerűen nem értem. Nem kérdezek semmit, olyankor én is levegőnek nézem. Megalázónak érzem, hogy egy ilyen fiatal lányt még én kérdezgessek, hogy mi a baja. De néha meg végig dumáljuk a műszakot. Nem akarok haragudni rá, mert ha tetszik ha nem együtt dolgozunk és bármilyen nehéz természet, el kell viselnem. De jó volna tudni, hogyan lehet ezt a típust kezelni. Nekem ez nagyon idegen.2023. ápr. 17. 00:09
1/7 anonim 

válasza:

Nagyobb távolságot kéne tartanod tőle.
Ha egyik nap nem is köszön, én biztos, hogy máskor se beszélgetném vele végig a műszakot. Ebből talán észreveszi, hogy nem viselkedhet bárhogyan velem, ill. viselkedhet, de akkor szépen bezárkózom előtte.
2/7 anonim 

válasza:

Elküldeni pszichológushoz vagy pszichiáterhez..
3/7 A kérdező kommentje:
Első én is ezen gondolkodtam, hogy ha ő így akkor én is és nem fogok úgy tenni legközelebb, mintha minden rendben lenne. Adjon magyarázatot, vagy akkor hagyjuk egymást békén teljesen. Nekem nem gond ha levegőnek nézzük egymást. De az nem megy, hogy egyszer így, egyszer úgy. Ez nagyon bántó.
2023. ápr. 17. 00:40
4/7 anonim 

válasza:

Kérdezd meg tőle egy rossz napján, hogy miért nem köszön
Vagy egy jobb napján szólj neki, hogy néha nem érted, mi van vele, hogy úgy viselkedik, ahogy
5/7 anonim 

válasza:

Azért az se jó ha elkezdesz bunkózni vele mert nem köszönt. Én inkább valahogy beszólnék neki mikor odajön, hogy "mivan megtanultál köszönni?", vagy valami. Nem komolyan, csak poénkodva, es akkor nem veszi sértésnek sem, lehet még meg is magyarázza kapásból mi baja volt.
6/7 anonim 

válasza:

Az is lehet hogy valamilyen pszichés betegsége van. Biztos, hogy nem könnyű a helyzeted, én is jobb szeretek mindenkivel viszonylag jóban lenni. Megváltoztatni nem tudod, a legegyszerűbb, ha nem agyalsz rajta és simán csak elfogadod, hogy ez van
7/7 anonim 

válasza:

Én is távolságot tartanék, illetve egy nem köszönés alkalmával rákérdeznék mi baja van? Egyszer! Aztán hagynám a francba! Nehogy Te kezdj el meghunyászkodni előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!