A munkahelyen megemlítitek, ha aznap szülinapotok van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 20:54
21/23 anonim válasza:
Január elsején van a szülinapom, így aznap sosem dolgozom, és sosem említem meg. De akikkel jobb volt a viszonyom, azzal a 2-3 emberrel kölcsönösen tudtuk egymás szülinapját.
Egyébként én szeretek sütni, ezért szoktam vinni valami házi készítésű finomságot, de nem várok el semmit, és mások sem vártak el semmit tőlem emiatt.
És megértem, hogy sokan nem akarnak belőle nagy felhajtást csinálni.
22/23 Metionin válasza:
Nem, egy pár éve pedig nem dolgozom aznap, szabin vagyok, ez az ajándék magamnak.
23/23 anonim válasza:
Mi nem vagyunk sokan a cégnél, itt szokás, hogy a szülinapos bevisz vagy sütit, vagy valami finomságot. Néger csókot vittem legutóbb (ami az Aldiban kapható) és imádták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!