Mert mindenhol "csodabogarakat" keresnek, akik mindenhez is értenek és inkább fizetnek azért, hogy dolgozhassanak 500 beosztásban, mint hogy pénzt merjenek kérni a munkájukért.
2023. ápr. 14. 12:44
12/22 anonim válasza:
11-es, lásd itt is, néhány hozzászóló biztos ilyen univerzális tudású embernek tartja magát, aki nélkül megállna, tönkremenne a cég. Ezek valamiért nem veszik azt tudomásul hogy nem mindenki mérnök és nem is lehet az mindenki. Meg mást is megillethetne a normális fizetés, mondjuk a mentősöket is.
2023. ápr. 14. 12:47
13/22 anonim válasza:
Mert itt csak a szélhámosok vannak létbiztonságban.
2023. ápr. 14. 12:49
14/22 anonim válasza:
Erről annyit, hogy mérnök közgazdász vagyok, négy nyelvet beszélek felsőfokon (nem csak papírom van róla, beszélem is, külföldön is jártam egyetemre). Huszonéves nő vagyok, és BE SEM HÍVNAK olyan interjúkra, ami állásajánlatokat ők hirdettek meg, és amelyeknél papíron minden feltételnek megfelelnék. Akkor miről beszélünk?
(A kérdés költői már, mivel megpályáztam egy állást a világ másik felén, és megkaptam, már a vízumot intézem.)
Tehát hogy érthető legyek, nem arról van szó, hogy behívnak és nem tetszik a stílusom, hanem be sem hívnak.
2023. ápr. 14. 12:53
15/22 anonim válasza:
'Há'mer nöm ismeről sönkit se nem! Azé!' :DDD
2023. ápr. 14. 12:56
16/22 anonim válasza:
15, van benne valami:(
2023. ápr. 14. 12:57
17/22 anonim válasza:
Okok:
1. Olyan helyen laksz ahol nincs munkalehetőség.
2. Vagy nincs vagy olyan végzettséged van ami a munkaerőpiacon nem keresett.
3. Magas a bérigényed.
4. A megjelenésed, beszédmodorod... nem szimpatikus a munkaadónak.
5. Válogatós vagy a munkahelyek tekintetében.
A fentiek közül legalább egy igaz rád kérdező.
2023. ápr. 14. 13:11
18/22 Szolovjov válasza:
Szerintem nagyon könnyű. Tárt karokkal várnak a gyárak. 500 ezer melós hiányzik az országból, tehát ha engem elküldenének a jelenlegi helyemről, egy héten belül találnék másik melót.
2023. ápr. 14. 13:45
19/22 anonim válasza:
Nem tudom, 14-es miért van lepontozva.
Rokon pasi fia ugyanúgy van, mint amit ott írt a csaj.
Azért tükrözi a gyk színvonalát mindenesetre.
2023. ápr. 14. 14:20
20/22 anonim válasza:
14-es voltam, mondjuk engem nem érint már. De amúgy más vágyam sincs, mint hogy állásinterjúkon bizonygassam hr p...csáknak, hogy fél karomat adnám azért, hogy náluk dolgozhassak éhbérért:DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!