Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnökkel miért nem jó barátkozni?

Főnökkel miért nem jó barátkozni?

Figyelt kérdés
Nem tudom annyira furcsák kollégáim mindig látom susmorgást, amióta a főnökkel beszélgetek viccelődök . Ő is velem. Emberek vagyunk, része ez a emberi kapcsolatoknak. Miért nem szabad minden hátsó szándék nélkül jopofizni főnökkel? sosem értettem.

2023. ápr. 11. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Meet munkahelyen nincs barátság, majd megtapasztalod a saját bőrödön.
2023. ápr. 11. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
altalaban azert nem szoktak szeretni az ilyet, mert ugy gondoljak, a fonok baratja van es igy neked kedvez fizetesemelesnel, eloleptetesnel elsosorban
2023. ápr. 11. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Mert így akarva-akaratlan rád ragad "a főnök csókosa" címke.
2023. ápr. 11. 18:53
 4/7 anonim válasza:
49%

nekem a helyemen az egyik csóka puszipajtása lett a főnöknek. A főnök csinált egy hülyeséget, a tulaj röptette, új főnököt vett oda, az új főnök meg mondta hogy neki pincsikutya nem kell és a csókos mehet a bukott főnök után. Ő is repült.

Na ezért nem.

2023. ápr. 11. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Mert ha lesz egy vezetőváltás, akkor neked is lesznek álmatlan éjszakáid😃. Multinál szokták rotálni a főnököket, nagyobb, de nem multicégeknél is előfordul. Ilyenkor megy a slepp is.
2023. ápr. 11. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a közvetlen munkatársaim nagyszájú hülye libák. A főnökasszonnyal látványosan jópofiznak, bennfenteskednek, a háta mögött meg röhögnek rajta és elhordják mindennek. De nemcsak őt, hanem lényegében mindenkit, aki az osztályon dolgozik. Nekik köszönhető, hogy durván mérgező a benti légkör. Én inkább tartom a főnöktől a pár lépés távolságot, nem az én stílusom a gyomorforgató nyalizás. Ki is lettem kiáltva antiszociálisnak, pedig szimplán csak nem játszom meg magam, mint ez a pár hitvány némber.
2023. ápr. 12. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenki a főnökkel akarna jópofizni, akkor ki dolgozna? Ha mindenki nem jópofizhat, mert valakinek dolgoznia is kell, akkor 1 ember miért teheti meg? Szerintem leginkább ez zavarja a többieket.
2023. ápr. 14. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!