Miért fordulhat elő ilyen, hogy valakit éjszakára bezárnak egy közintézménybe?
Igazából mi a kérdésed? A válasz nyilvánvalóan az, hogy ezt hitték, már nem vagy ott. Elkerülte a figyelmüket minden, ami arra utalt, hogy lehet még ott valaki (pl. nyitvahagyott ajtó, égve felejtett villany).
És mi lett a vége? Kik mentek kiszabadítani téged, és hogyan? Volt kulcsuk?
Amúgy a helyedben én tuti visszamentem volna a medencében és baromkodtam volna ott egy jó nagyot egyedül, bombákat ugrottam volna a vízbe, pörögtem volna a vízben, víz alatt, mint az őrült, ha már úgyse lát senki.
A vagyonvédelmi központ felhívta az úszómestert és beküldte hozzám.
Jajj az kéne még hogy valamivel megb.sszanak, mozdulni se mertem, nemhogy bevenni a nagymedencét meg egyéb szabálytalanságok.xD Meg én már fáradt voltam és nagyon éhes, meg épp megszárítottam a derékig érő hajamat, meg vagyok is a vízben pont eleget. Miért nem történhetett mindez veled, kedves 13-as?xD
14. Én a 13-as voltam. És mit mondott az úszómester, mikor kiengedett? Csodálkozott, hogy hát ezt meg hogy hoztad össze, vagy szóhoz se jutott? Esetleg elnézést kért, amiért bezártak?
Nem tudom, miért nem velem történt mindez, de én biztos elbaromkodtam volna még a vízben egy darabig.
Amúgy a medencetérben ilyenkor már sötét van, vagy ilyenkor hol égett a villany?
A női öltözőben égett mindenhol, azokat én kapcsoltam le, minden más helyiségben csak ilyen "éjjeli díszkivilágítás".
Egyszerűen bocsánatot kért, ennyi
Én nem tartalak vissza.xDD Hát fogalmam sem volt, hogy erre egyesek buliként képesek tekinteni.xD
Le se zuhanyoztam (otthon szoktam); csak öltözés aztán hajszárítás, de azt se teljesen (látod, időhiány). És az miért nem jár hanggal, nem értem. Úgyhogy ott "bújkáltam", és mikor kijöttem addigra mindenki elment, összes többi sportoló, edzők, úszómester, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!