Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fordulhat elő ilyen,...

Miért fordulhat elő ilyen, hogy valakit éjszakára bezárnak egy közintézménybe?

Figyelt kérdés
20:40 körül jöttem ki a medencetérről, vagy kicsit utána, nem tudom pontosan mert nem azt néztem. Aztán öltöztem és hajat szárítottam. Nem tudom meddig van nyitva az uszoda hivatalosan, csak azt, hogy 19:30-tól csak egyesületi tagok/sportolók lehetnek ott (mint én is). Lényeg hogy 21:03-ra értem le és már minden zárva volt és senki sehol. Járok már oda egy ideje, az hogy ilyenkorra mindenki felszívódott, az fura. Máskor megvárják az utolsót az öltözőből. De a biciklim is ott parkolt még egyedül, érhető okokból. Ültem ott egy darabig, majd elkezdtem más kijáratot keresni, de erre csak istentelenül beindult a riasztó. Azt hittem most jön a TEK vagy valami, de semmi következménye nem lett, furcsa. Következőleg, én nagyon ritkán viszem el a telefont edzésre, mert 1. minek (a vízben telózni), 2. nincs is ott netem, 3. nem zárható olyankor a szekrény, minek kockáztatni. Most az őrangyalom gondoskodott rólam már megint. Belülről (fordítva) felhívtam a "kamerával megfigyelt terület" alatti számot. Azok is az utolsó forintjaim voltak a kártyán.

2023. márc. 25. 00:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
44%
10: Például: "Felhívtam a bejárati üvegajtóra kiírt számot." Az igazából nem is lényeges, hogy fordítva kellett nézni. Pláne ha más számot is hívhattál volna.
2023. márc. 25. 12:00
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem lényeges. Hiszen nem is erről szól a kérdés.
2023. márc. 25. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Igazából mi a kérdésed? A válasz nyilvánvalóan az, hogy ezt hitték, már nem vagy ott. Elkerülte a figyelmüket minden, ami arra utalt, hogy lehet még ott valaki (pl. nyitvahagyott ajtó, égve felejtett villany).

És mi lett a vége? Kik mentek kiszabadítani téged, és hogyan? Volt kulcsuk?

Amúgy a helyedben én tuti visszamentem volna a medencében és baromkodtam volna ott egy jó nagyot egyedül, bombákat ugrottam volna a vízbe, pörögtem volna a vízben, víz alatt, mint az őrült, ha már úgyse lát senki.

2023. márc. 25. 12:53
 14/26 A kérdező kommentje:

A vagyonvédelmi központ felhívta az úszómestert és beküldte hozzám.

Jajj az kéne még hogy valamivel megb.sszanak, mozdulni se mertem, nemhogy bevenni a nagymedencét meg egyéb szabálytalanságok.xD Meg én már fáradt voltam és nagyon éhes, meg épp megszárítottam a derékig érő hajamat, meg vagyok is a vízben pont eleget. Miért nem történhetett mindez veled, kedves 13-as?xD

2023. márc. 25. 13:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14. Én a 13-as voltam. És mit mondott az úszómester, mikor kiengedett? Csodálkozott, hogy hát ezt meg hogy hoztad össze, vagy szóhoz se jutott? Esetleg elnézést kért, amiért bezártak?

Nem tudom, miért nem velem történt mindez, de én biztos elbaromkodtam volna még a vízben egy darabig.

Amúgy a medencetérben ilyenkor már sötét van, vagy ilyenkor hol égett a villany?

2023. márc. 25. 13:19
 16/26 A kérdező kommentje:

A női öltözőben égett mindenhol, azokat én kapcsoltam le, minden más helyiségben csak ilyen "éjjeli díszkivilágítás".

Egyszerűen bocsánatot kért, ennyi

2023. márc. 25. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Egyszer tuti kipróbálom, kicsit elhúzom az időt a végén az öltözőben, hátha nem vesznek észre és egyedül maradok. Gondolom, már lezuhanyoztál, és csak az öltözködés maradt hátra, és azt nem vették észre, mert nem járt hanggal. Vagy hol voltál, hova bújtál, még mielőtt kijöttél a nagy meglepire?
2023. márc. 25. 15:08
 18/26 A kérdező kommentje:

Én nem tartalak vissza.xDD Hát fogalmam sem volt, hogy erre egyesek buliként képesek tekinteni.xD

Le se zuhanyoztam (otthon szoktam); csak öltözés aztán hajszárítás, de azt se teljesen (látod, időhiány). És az miért nem jár hanggal, nem értem. Úgyhogy ott "bújkáltam", és mikor kijöttem addigra mindenki elment, összes többi sportoló, edzők, úszómester, minden.

2023. márc. 25. 16:57
 19/26 anonim ***** válasza:
Melyik uszodában történt az eset?
2023. márc. 25. 16:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, melyik uszodában fordulhat elő ilyesmi.
2023. márc. 25. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!