Hány éves voltál, amikor elkezdtél egy multinál dolgozni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 23. 13:31
13/34 anonim válasza:
Belinkeltem miket dob ki mint multikat. A helyzet az, hogy én néztem utána.
15/34 anonim válasza:
Na ki dolgozik itt pl a waberersnél, molnál videotonnál, kesz-nél, e-startnál, medisonál abo holdingnál mpf holdingnál ikr-nel synergonnal meg soroljam még?
Ja, hogy senki?
16/34 anonim válasza:
Bocs, hogy offolok, de tényleg sorolja már fel valaki a multikat, mert az én értelmezésemben minden nagyobb céget annak lehet nevezni, akkor viszont semmi értelme ennek a megkülönböztetésnek.
17/34 A kérdező kommentje:
Multinacionális vállalat, ami nem csak Magyarországon van, hanem a világ szinte minden országában. Felsorolni nem sorolnám fel a bolygó összes multiját, ha nem probléma.
Az értelmes válaszokat köszönöm.
2023. márc. 23. 14:09
18/34 anonim válasza:
Akik itt írják h multinál vannak, azoknak kéne a cégneveket megadnia.
20/34 anonim válasza:
37. És ez szo szerint multi, amerikatol koreaig minden országban jelen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!