Mi az az ital mennyiség (és miből) amit még megiszol este 7-8 fele úgy, hogy másnap menni kell?
Mikor még dolgoztam, egyetlenegy sört engedtem meg magamnak. Már a kettőtől is kótyagos voltam másnap.
32/n
8-asnál beszakadtam, kész végem:DDDDD
Amúgy 1 üveg bor, vagy kb. 2 deci tömény. Nyilván érzem reggel a rossz szájízt, de ez semmiben sem akadályoz meg. 24N
Ez amúgy full emberfüggő. Én ha szabadnap elmegyek szórakozni, olyan mennyiségeket tudok meginni, hogy azon csodálkozom, hogy vagyok még életben, kiütöm magam, négy kört megyek az éjszakai busszal, és másnap öt óra alvás után úgy kelek fel, hogy semmi problémám, csak egy picit szomjas vagyok.
Soha életemben nem voltam még másnapos, nem ismerem az érzést, nem tudom, miről beszéltek, csak azt veszem figyelembe, hogy annyit igyak, hogy műszakkezdésre kimenjen belőlem.
És egyébként nagyon sok dologtól függ. Jelenleg szabadnapon vagyok, és megittam kettő fröccsöt (négy deci bor), és már részegnek érzem magam. Nyilván azért, mert reggel edzeni voltam, meg keveset aludtam, meg nem ettem még ma csak egy almát. Máskor, kipihenten, megvacsorázva, meg sem érezném ezt a mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!