Ezeket miért mondogatja?
Figyelt kérdés
Új munkahely, viszonylag én vagyok a legfiatalabb (nő,hölgy), és van egy kollegám aki mindig poénkodik velem, oltogat. Bejön az irodámba stb. Ma azt mondta hogy ezt a felsőt ami rajtam van adjam már neki ha kinövöm(nagyobb mint én). Poénosan megkérdeztem hogy miért meg hogy? Aztán mondta h tetszik neki a felirat rajta(poénos a felirat). Kérdeztem hogy kinek adná, és kérdezte hogy “Mekkora is a mérete, S-es?” Én meg mondtam hogy igen.(hisz az a méretem). Es mondta h a felesége is “s-es”. Most ez ellenem valamiféle beszólás lehetett? Miért gondolná hogy kinövöm? Nem hiszem hogy tovább “nőnék” meg nem is tervezem, vagy na értitek😂 Csak túlreagálom a poént? Kicsit érzékenyebb vagyok ma.2023. márc. 20. 13:00
1/4 anonim 

válasza:

Ez csak vicc akar lenni valószínűleg, ne vedd magadra. 🙂
3/4 anonim 

válasza:

2-es jól látja a dolgot!
Flörtölgetni akar, észre akarja magát vetetni és figyeli, hogy érdemes-e direktben rád mozdulnia.
4/4 anonim 

válasza:

Megmeri engedni maganak ezt a hangnemet :D.ha mögötted állna egy 190 es barátod egyből visszavenne:D kis nyomoronc
Nem tisztel egyszeruen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!