Férfi részéről ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy jóképű fiatalember a munkahelyemen és vittem neki névnapja alkalmából ajándékot, hátulról volt nekem, megveregettem vállát 3 szor de semmi, háttal mondta hogy igen.... Én erre mondtam neki hogy forduljon meg, ő meg nem fordult és mosolygott azt mondta látta hogy én közelitem meg őt hátulról. Amikor mondtam neki hogy boldog névnapot akkor megfordult és meglepődött és tetszett neki mosolygott. Puszit adott nekem és megköszönte a köszöntést.Csak azt nem értem ha valaki megveregeti hátamat akkor én egyből megfordulok.
32 éves leányzó vagyok.
2023. márc. 17. 19:45
2/9 anonim válasza:
Randa lehetsz. Már amiatt, hogy igyekezett nem rád nézni, amíg nem muszáj.
3/9 anonim válasza:
Szerintem annyit biztosan jelent hogy nem szívbajos.
4/9 anonim válasza:
Jó hogy nem mondtad: - kip-kop kopogok, találd ki, hogy ki vagyok? Egy, kettő, három, négy, Te kis legény hová mégy? :-D Az meg megfordul, és azzal a lendülettel álkapcsonvág. :-D És még viccesen hozzáteszi: - Nem megyek én messzire, Csak a falu végire. :-D
5/9 anonim válasza:
Hát el is mivel mondta, hogy látta, hogy te jössz, így poénból nem fordult meg,ezen mit nem értessz? És 32 évesen leányzó? Tehát még sose volt barátod?
6/9 anonim válasza:
Ja lehet randa vagy mint a bűn.
8/9 anonim válasza:
Amúgy ha 32 évesen leányzónak titulálod magad, ne csodálkozz semmit.
9/9 anonim válasza:
Alapvetően különbözőek vagyunk és ennél fogva különbözőképpen reagálunk hasonló helyzetekre.
Ne agyalj ilyen dilemmákon, ha csak nem érzed azt, hogy nem ez volt a valódi probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!