Írj munkát, ahol nem alkalmazottnak kell lennem. Mindenhol az ego, ego, ego, empátia teljes hiánya, retardált, agresszív, főnöknek berakott emberek, képtelen vagyok érzelmileg fogyatékos embernek dolgozni. Létezik ilyen?
Minimális befektetéssel indítható vállalkozások:
IT programozás
Könyvelés
Villanyszerelés
Mérnöki tanácsadás
Érintésvédelmi felülvizsgáló
Hideg-/melegburkolás
Szobafestés
Szóval mihez értesz a hisztin kívül?
Bihari Viktória tegnap töltött fel youtubera egy erről a témáról szóló egész jó kis videót.
Ha gondolod megnézheted...:)
Nem benned van a hiba Kérdező! Márcsak azt kell kitalálni hogyan tovább. Programozás nem érdekel?
Aki tehette kiment külföldre, mert nincs máshol ez a magyar mentalitás, hogy a vállalkozó sajátjának érzi a beosztottját, minden szabadidejével rendelkezik, úgy gondolja. Nincs már lassan olyan munkavállaló, ahol nem gyomorgörccsel, reggeli nyugtatóval megy a munkahelyére, a munkaadók nem találnak nem kiégett embert.
Én is meghúztam a határaimat, persze ez nem tetszett a "főnöknek" de kiléptem. A bizonytalanra. Az idegrendszeremre szükségem van, a családomnak meg rám.
1. Ne rinyalj.
2. Ne nyafogj.
3. Ne hisztizz.
4. Ne arenazz.
5. Ne arcoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!