Hogyan lehet hamar állást találni?
Muszáj iroda? Ha hirtelen kell meló, nem kell válogatni, mehetsz árufeltöltőnek, kajafutárnak is, amíg találsz kedvedre valót.
Te nem munkát nem találsz, hanem kedvedre valót nem. Ez nem mindig sikerül ám az életünk során, elsőre.
Nekem annyira nem volt rossz ez az egész munkakeresősdi. Október-novemberben kerestem munkát és tudtam, hogy februárban szeretnék csak kezdeni. Volt egy év tök jó tapasztalatom és nagyon menő CV-t írtam. Aztán nagyon sok helyre jelentkeztem, olyanokra is, amiknek nem teljesítem a követelményeit vagy csak részben.
Nekem az nehezítette, hogy az egyetem miatt csak 30 órát akartam dolgozni illetve, hogy utána kiutazom külföldre mesterképzésre, így nem írtam volna alá több éves szerződést. Plusz a tapasztalataim miatt inkább junior pozíciókat céloztam a gyakornokik helyett.
Az volt a könnyebbség, hogy nem volt sürgős és hogy nem kellett megalkudnom. A tapasztalatért kerestem állást elsősorban, nem a pénz miatt. Illetve olyan tudásom van, ami alapvetően keresett.
21N
És mit jelent a közgazdasági iskola?
Van egy értettségid meg tudsz gépírni?
Nyelvekkel hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!