Hogyan kedveltessem meg vele magam?
Figyelt kérdés
Van egy úgymond kollégám, nem dolgozunk együtt csak egy munkahelyen és néha muszály vele beszélnem, mert raktáros és vele kell kihozatnom néhány eszközt. Viszont volt egy vitánk nem nagy, amit már rendeztünk. Azóta viszont meg van rólam a véleménye pedig nem vagyok olyan rossz mint ahogy ő azt mondja. A hátam mögött folyamatosan engem beszél illetve vissza hallok dolgokat hogy én tiszteletlen vagyok és buta. Nem akarom hogy miatta mások is ezt higyjék rólam. A vita azon alapult hogy nem hagytam magam a kötekedéseinek, ismeretlenül is belém állt és mikor nem tetszett és visszaszóltam akkor neki állt feljebb. Legalább egy kicsit szeretném megkedveltetni magam, nem akarok vele haragot és bajt a munkahelyemen. Árulkodni nem fogok senkinek, nem az oviban vagyunk. Viszont hűvös velem, nincs közös témánk se semmi. Hogyan kezdeményezzem? Nyalizni viszont nem akarok, tehát ha nem megy szépen vele akkor sehogy.2023. márc. 13. 20:13
1/2 anonim 

válasza:

Hát nem könnyű sajnos. Elég low szintű helynek tünik ez sajnos, ott meg ez a szokás úgymond. Betalálják az újakat, ha megvéded magadat az a baj, ha nem, akkor meg az. Sokat nem tehetsz, általában az nyer, aki régebb óta van ott.
2/2 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy ő régebbi dolgozó viszont nekem komolyabb a pozíció és az emberek bíznak bennem és kedvelnek, akinek rólam beszélt az mind jött és úgymond beárultak őt nálam. Csupán nem szeretném hogy a sz,rt kavarja, jobb lenne békében lenni vele.
2023. márc. 13. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!