Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Huzamosabb kulfoldon dolgozas...

Huzamosabb kulfoldon dolgozas utan, tudnatok ujra az orszagban dolgozni?

Figyelt kérdés
Megszokni ujra a magyar kornyezetet, a magyar embereket es a mentalitast. En 10 eve vagyok kint. Nemreg voltam otthon szabadsagon. Nagyon mas volt. En nem szeretnek visszakoltozni.
2023. márc. 13. 13:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Biztos, h nem jönnék vissza, ha egyszer sikerült már elmenni innen.
2023. márc. 13. 13:44
 2/18 anonim válasza:
80%
Utolsó..Az nem olyan biztos..6 évet étem Angliában,s hazajöttem mert itthon reálértéken mérnökként sokkal többet ajánlottak mint reálértéken külföldön.Nem csak mosogatók mennek ki..Mondjuk ha 2 év múlva itthon kevesebbett fognak ajánlani akkor megint lelépek.
2023. márc. 13. 13:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Kaptam egy kis uzenetet, "kis butykos" felhasznalotol.

Szánalmas kis 2 soros provokációs kísérlet, annyira primitíven átlátszó céllal és módszerrel, hogy kb bárki átlát rajtad akinek kettőnél több egészséges agysejtje van. Ez ide kevés lesz, bár a lepontozásokat még biztos begyűjtheted. A társadalom és a gyakorikérdések szégyene vagy.

Mindenki dontse el maga,hogy mit gondol.

2023. márc. 13. 13:51
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
én 4 évet dolgoztam Etiópiában, semmi gond nem votl amikor visszatértem.
2023. márc. 13. 14:04
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Persze, szeretek itthon lenni. Nincs mit megszokni, itt vagyok itthon.
2023. márc. 13. 14:53
 6/18 anonim válasza:
79%
Az elmúlt 12 évben dolgoztam Bécsben,Berlinben és itthon is.Pénzügyi elemző vagyok.Ott dolgozok ahol megfizetnek.Most épp itthon.
2023. márc. 13. 14:58
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
#6 Külföldön dolgoztam az elmúlt pár évben, ismerőseim kérdezgették, nem vettem észre, hogy időközben itthon is ugyanannyi lett a bér ( az én területemen), mint kint? Akkor kezdtem gondolkodni, minek vagyok kint.
2023. márc. 13. 15:01
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Dolgoztam külföldön hosszabb ideig és hazajöttem. Eleinte tényleg furcsa volt, mert itthon is változnak a dolgok. Abba az országba nem tudsz visszajönni, ahonnan elmentél. De itthon otthon vagyok.
2023. márc. 13. 15:03
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
15 éve vagyok Hollandiában (41/F). Nem tudnék visszamenni, épp az otthoni mentalitás volt az egyik legfőbb ok, amiért kijöttem.
2023. márc. 13. 15:04
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

Tudnék.

Ha mégsem, mert olyan életképtelen herévé váltam volna külföldön, hogy még erre sem vagyok képes, akkor felkötném magam.

2023. márc. 13. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!