Mi lehet számomra az ideális munka?
Szeretnék tanulni még egy szakmát, de nem tudom milyen irányba menjek el.
Fizikai munkával, emberekkel biztos nem akarok foglalkozni, így rengeteg munkakör kiesett.
A papírok világában jól elvagyok, ebben van is tapasztalatom és imádom is csinálni. Bírom a monotonitást, de a komplexebb feladatokat jobban szeretem csinálni. Ezalatt értem azt, hogy egy feladat elvégzése több fázisból áll.
Nem kifejezetten szeretek csapatban dolgozni, szeretem ha le van osztva kinek mi és meddig a dolga. Tapasztalatom szerint ahol mindenki csinál mindent abból kavarodás lesz.
Tanulékony vagyok, új rendszerek, programok megtanulásától sem riadok vissza.
Papír munka, bürokrácia világában milyen tanulási lehetőségeim vannak? Nézegettem a vámügyintézőt, logisztikát, TB ügyintézőt és a társasházkezelőt.
Budapesten vagy agglomerációjában helyezkednék el, így munkahely biztos lenne, a fizetések sem olyan rosszak.
Bármi egyéb ötletre, szakmára nyitott vagyok. Vagy ha a szemezett szakmákkal van tapasztalat azokat is várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!