Az mennyire gáz ha nen kívánok boldog nőnapot munkahelyen a női dolgozóknak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 10:31
11/18 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én pl. utálom. Évi egy nap, amúgy gyilkolnak minket, de ma mosolyogni kell.
14/18 anonim válasza:
Semennyire, mi otthon nem is tartjuk,se irodában.
Egyedül abból vettem észre, hogy nőnap van, hogy a futár boldog nőnapot kívánt a kolléganőmnek.
15/18 anonim válasza:
#15 Hát nekem rohadtul kényelmetlen lenne, ha egy nő rám mászna a munkahelyemen, akkor is ha 10/10-es, az meg teljesen hidegen hagyna ha egy kollégám mondjuk a születésnapomon nem köszöntene fel. Szóval szerintem nem a kérdezővel van itt a baj...
16/18 anonim válasza:
Az a gáz, hogy a nőnap még mindig jelen van itt a 21. században.
Aminek értelme is van, az az anyák napja. De azt meg ugye nem a munkahelyünkön ünnepeljük. 😃
17/18 anonim válasza:
16-os: Sajnálom, hogy így kell megtudnod, de a válaszod alapján homoszexuális vagy. 15-ös voltam.
18/18 anonim válasza:
#17 Nem vagyok homoszexuális, nagyon is szeretem a nőket köszönöm szépen. De a munkahelyemre dolgozni járok, arra koncentrálok, és a munkatársaimtól is ezt várom el, nem azt, hogy zavarjanak a dolgomban, és a wc-be próbáljanak berángatni egy körre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!