Munkahelyi balesetet szenvedtem. megússza a munkaadóm a kártèrítèst?
Figyelt kérdés
Röviden annyi h elestem, eltört a vállam munkán rakodás közben. munkáltatóm munkavèdelmise telefonon rávett, hogy tegyek szóban egy nyilatkozatot, miszerint a munkaadom nem felelős a balesetèrt, és hogy nem fogok kárterítest kèrni.
azt monta, hogy ezt gyorsan le kell nyilatkoznom, addig nem is kaphatok táppènzt. tehát munkáltatói nyomás hatására nyilatkoztam ezt. most kb rá 3 hètre mègis kártèritesi igényt szeretnèk benyujtani. kérdésem, hogy érvenyes egyeltalán egy ilyen telefonon tett nyilatkozat?
2. hivatkozhatok rá hogy munkáltatoi nyomásra tettem ezt a nyilatkozatot és igényt tartok kártérítésre? vagy veszett fejsze nyele ilyenkor már? köszi a válaszokat!
2023. febr. 24. 01:48
11/14 anonim válasza:
4: Nagyon tévedsz, nem jár automatikusan extra kártérítés egy munkahelyi baleset miatt.
12/14 anonim válasza:
2: Ha ekkora nagy szakértő vagy (nem vagy), akkor mit kérdezősködsz, markold fel a lét, és kész.
14/14 anonim válasza:
nem fogsz kapni egy fillért sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!