Mo-n az emberek hány %-a végez olyan munkát amit nem szeret?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 12:28
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem kb 70-80% sajnos.
Én szeretem a munkámat és nagyon elszomorít, hogy rengetegen nem szeretik. Pedig lehetőség lenne válsztani, váltani, vagy tenni az álommunkáért.
2/10 anonim 

válasza:

Sokaknak nem a munkával van bajuk, hanem a társasággal, akikkel ha kell ha nem jóban kell lenniük. Legszívesebben megfojtanák egymást, de nyalni kell, valamiből muszáj megélni
3/10 anonim 

válasza:

Nem tudom de én benne vagyok. Majd szeptemberben olyan szakmát fogok tanulni ami érdekel és akkor nem kell többet biorobotként irodában gépelnem.
4/10 anonim 

válasza:

80% minimum. Sokak álommunkájához évek intenzív tanulására és képzésére van szükség, de erre a legtöbb ember képtelen elég sok okból. Semmi idejük, energiájuk, eszük, szerencséjük vagy pénzük. Így a nagyátlag rákényszerül a rossz munkákra. Vagy hajléktalan/öngyilkos lesz
6/10 anonim 

válasza:

#1 mégis hogyan váltson az, aki betegszabid nem mer kivenni, mert nem fog kijönni a pénzből hó végére? Egésznapos munka és család mellett még képezze magát? Óriási lehetőségnek hangzik!
7/10 anonim 

válasza:

#6 Ezért kell mondjuk fiatalkorban képeznie magát. 18 évesen egyetemre menni és 22 évesen belekezdhet diplomával és versenyképes tudással az életbe egy jól fizető munkában, amit szeret is.
8/10 anonim 

válasza:

#3 vagyok én sajnos nem döntöttem el gimiben mivel szeretnék foglalkozni. Most 27 vagyok és képezni fogom magam csak meg kell várjam amíg elindul a suli :) nehezebb mert így munka mellett kell csinálni. De persze nem lehetetlen :)
9/10 anonim 

válasza:

Sosem a munkával volt bajom. A legtöbb melóhely szervezetlen, nem megy át az infó, mindenkinek a magánéletét firtatják, nem azt, hogy hogyan dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!