Egy érettségivel külföldön (nyugat eu) meg lehet élni?
Külföldön nem ugyanaz az értéke az érettséginek mint Magyarországon.
Nekem még az sincs, csak egy haszontalan vasutas szakma, megis osszejott multinal dolgozni mint elektronikai műszerész, nem szallagmunka.
Volt sikeres interjum It/hardver területen, egy jo logisztikai állást meg annyin buktam el hogy nem tudtam beallitani virtualis szervert, minden más megvolt.
Otthon csak hobbi szinten volt a tudásom, itt meg konkrétan megkoszontek hogy nagyon jo munkát végzek.
#4 vagyok.
"It/hardver területen"
Itt ugyanaz van, amit mondtam: ez NEM az érettségi része, hanem egy másik tudás, amit te megszereztél.
A kérdezőnek meg NINCSEN másik tudása!
"Nyugaton nem azt nézik hogy érettségid van, hanem hogy el tudod-e vegezni a munkát."
Igen, nyugodtan kopogj be egy nyugati kórházba 8 általános végzettséggel a kórházigazgatóhoz és mondd hogy el tudod végezni a szívműtéteket. Azonnal alkalmazni fognak szívsebészként, az ilyen mellékes hülyeségeket mint pl. diploma, szakvizsga stb... csak elmaradt országokban kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!