Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely, ahol...

Van olyan munkahely, ahol egyáltalán nem kell jópofizni, csak dolgozni?

Figyelt kérdés
Ahol az a mentalitás, hogy mindenki fogja be a pofáját és dolgozzon, és max akkor szólnak hozzám ha változott, mit kell csinálni.

2023. febr. 19. 10:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
20: én leugattam, de mindenki előtt úgy, hogy már nem mert visszaszólni, majd felmondtam, mert nem bírtam a jelenlétét. Legjobb döntésem volt, normális helyen kezdtem utána.
2023. márc. 13. 19:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre vágynék, de az elmúlt pár évben rájöttem esélytelen. Teljesen mindegy több diplomásokkal dolgoztam irodai környezetben vagy vendéglátásban mindehol ugyanaz a helyzet. Szerintem ha valaki nem olyan szerencsés egyedül dolgozik egy boltban mondjuk, esélytelen a dolog. :)
2023. márc. 15. 09:58
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Írták már, de ahol vezetni kell valamit: kamionos, traktoros, masiniszta.

Esetleg homeoffice-ban végezhető munkák, bár ez attól függ, van, ahol vannak online meetingek, meg ilyesmi, és akkor ott kell jópofizni is.

Esetleg kisebb vállalatoknál, ha konkrétan a tulaj egyben a főnök is, és már az elején mondod neki, hogy neked nem süket duma kell, csak fizu, cserébe nem ígérgetsz, "csak" dolgozol, akkor talán lehet jó helyet csípni, a nagyobb cégeknél sajnos sokszor a struktúra része a dumcsizás.

2023. jún. 26. 01:44
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

20 „Hogy lehet elviselni a rosszindulatú kollégákat?”

Nem kell velük foglalkozni, ne szólj szám nem fáj fejem.

Nekem is volt olyan aki páros lábbal szállt bele az én nemiéletembe mondván hogy szerinte én nem szoktam k.félni. Nem mondtam rá semmit.

Volt olyan, aki le zsidózott…stb.

Egy ponton túl az ember rájön, hogy mindenhol vannak ilyenek.

Ellenben kiváló példák arra, hogy hogyan ne tedd tönkre a saját életed.

Konkrétan én sem megházasodni, sem gyereket vállalni nem fogok és pedig pont azért, mert nem akarok oda jutni, ahova ők.

Se pénzük se idejük soha nincsen. Láncdohányos idegbeteg az összes és persze hogy rám köpködnek mert én magamra költöm a pénzem.

És van szabadidőim. Külföldre járok meg luxus szállodákba. Pl Spirit Hotel. Persze hogy ez nekik nem tetszik.

Ja talán korábban gondolkodni kellet volna. Nem ész nélkül felvenni a 20 milliós hiteleket. Meg csinálni 3-4 gyereket minimálbérre. Hoppá !

2023. jún. 27. 15:25
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24: Szívemből szóltál.
2023. jún. 27. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!