Mennyire megértőek veled a munkahelyeden?
Tízes skálán húszas :D
Szerencsére elég jól dolgozom, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkáltató rá van szorulva a tudásomra, én viszont nem vagyok ráazorulva arra, hogy mindenképpen náluk dolgozzak.
Minden hónap 20.áig jelezni kell, h mikor akarsz szabira menni, ez újdonság, eddig ha közbe jött valami, akk ha megoldható volt elengedtek. Helyettesítésen spórolnak, szóval nem szívesen megyek szabira se, mert tudom, h a kollegák szívnak.
Amúgy sincs sok szabim :(
Ha SOS kell akkor adnak azért.
Betegként, meg attól függ, ha tényleg annyira beteg vagyok, h dolgozni se tudjak, akk nem is megyek be. Viszont egy kis orrfújás és köhögés mellett még tudok dolgozni.
Igaz túlzásba viszem néha, mert volt, h majdnem 38 fokos lázzal dolgoztam, a főnök is haza akart küldeni - nem is annyira hatékonyan dolgoztam- de a TP pár napra is azért jelentős kiesés a fizuból.
Szabit meg szokták adni, betegszabin még sosem voltam.
Egyszer hazaküldtek mert folyt az orrom de csak allergia miatt.
Maximálisan, csak annyi, hogy ha lehet, legalább két héttel előre jelezzem. Nyáron kivehetek 3 hetet, de mondták, ha túlórázom, akár 4 hetet is kivehetnék.
Én nem is mennék olyan helyre, ahol nem tudnak nyáron legalább 3 hétre nélkülözni.
Beteg még nem voltam, amióta itt vagyok (2021 november).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!