Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » KFC futár mennyire stresszes...

KFC futár mennyire stresszes meló?

Figyelt kérdés
Mucsaröcsöge után lakom, ahol nincs más munkalehetőség, ezért mérnökinformatikus diplomával odáig süllyedtem, hogy vagy hajléktalanság, vagy kfc futár. Mennyire stresszes meló? Bruttó 1400 ft/órabérben nem akarom halálrastresszelni magam.

2023. febr. 16. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnyugtat én gazdaság informatikus vagyok közalkalmazotti bérért :)

Tudom a mérnök azért komolyabb, de itt sincs semmi így a szar munkát is elkell vállalni.

Illetve sokkal szabadabb vagyok most, mint a szakmában, nincs annyi stressz és elvárás. Nekem a halálom az volt, h mindenről statisztikát csináljunk és ellemezzem.

2023. febr. 16. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Futárként bruttó 1400? Van bőr a pofájukon.
2023. febr. 16. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költözöl nagyvárosba? Pesten kapnál olyan fizut hogy albérletbe tudj menni. Amúgy is élhetőbb egy nagyváros, több a lehetőség munkára és szórakozásra is.
2023. febr. 17. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha Dunaújvárosi lennék, megpróbálnék Budapest felé munkát keresni. Mifelénk én is nézegettem a kfc-s toyota aygokat. Szerintem még nettóban is kevés ez a fizetés,de gondolom adnak borravalót is (ez több címen több pénzt jelent).
2023. febr. 17. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!