Ha valaki betanított melóban van 40 felett, de állítása szerint ennél jóval többre képes és eljön majd az ő ideje, akkor ezt mégis mikor akarja megmutatni a világnak? Elmúlt 40!!
Az emberek nem 40 felett szoktak világot megváltani és karriert építeni.
Ez a 20-as kora 30-as évek dolga.
Az ő vonata már elment, nem véletlen hogy 40 felett betanított melóban havi nettó 150-ért bohóckodik. ÉS a 25 éves csopvezető ugráltatja aki meg 400-at visz haza, 25 évesen. Ő meg 150-et 40 évesen és még ő ugrál ha a főnökének épp kávé kell.
" Van hozzám felvétel! Ha tényleg nem számít a havi lóvé, akkor szopásonként adok egy ezrest napi egy alkalomért! "
Akkor tán olvasd el amit írtam és próbáld értelmezni.
Ezt nem te írtad?
"hogy a "lóvé" nagysága indifferens. Ennek alapján elmehetnék idős jómódú urak farkát szopni jó pénzért."
"Ezt nem te írtad?"
Újra elmondom: TÁN OLVASD MÁR EL MIT ÍRTAM.... nem olyan nehéz.
A magyarok többsége a nagyképűsködés és dumálás nagymestere, csak amikor a gyakorlatban kéne valamit mutatni, jön a kifogásáradat, mellébeszélés.
Ez olyan, mint egy 45 éves férfi, aki az egyik chatoldalon hosszú évek nyavalyog, hogy 20 éve gyárban dolgozik, pedig ő okos, tehetséges, jajjdenemismerikel, brühühü nem tud kitörni, de majd egyszer.
Egyszer nem bírtam, és megkérdeztem, hogy ugyan már milyen piacképes tudása van és eddig hogyan próbált kitörni?
Van egy érettségije, még nyelvet sem beszél, és régóta profi fotós szeretne lenni, ergo ábrándozik, nagyképűsködik, panaszkodik, és várja csodát, hátha egyszer majd valaki felfedezi.
Az ilyenek vagy nem is akarnak kitörni, csak elvannak a langyos vízben, mint a legtöbb magyar, vagy tényleg annyi eszük van, hogy elhiszik, majd egyszer befutott fotósok, zenészek, akármik lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!