Mennyire elfogadható az irodai rágcsálás, ropogtatás?
Akik irodában dolgoznak, szoktak-e kekszet, chipset, almát, répát rágcsálni, illetve mi az, amit másoktól tolerálsz, és amit nem?
Persze nem azzal van a baj, ha megeszik valaki napközben pár kekszet vagy akármit, de pl. van olyan kollégám, aki 6 órában dolgozik, és ebből kb. 4 órát rágcsálással tölt. Nem túlzok. Nem szólok, elviselem, de belül kissé fortyogok, és azért az irodai répaevést már tényleg túlzásnak tartom :)
Tudom, vannak ennél sokkal nagyobb gondok az életben.
Mizofóniás vagyok?
Eléggé idegesítene a folyamatos rágás.
A füles persze megoldhatja ideig-óráig, de ha koncentrációt igénylő munkát kell végeznem ami esetleg még határidős is, azt csakis teljes csendben tudom.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazatok van, a füles is megoldás egy ideig (használom), csak hát munkaügyben is kommunikálunk egymással a kollégákkal, és a füles használatával olyan, mintha nem akarnék részt venni a kommunikációban, mintha kizárnám őket. :)
Írtam a kérdés alatt, hogy talán velem van a baj. De pl. nemrég néhány barátom eljött hozzám, ettünk-ittunk. Igen, hangosan is rágcsáltunk. :) De abban a szituban ez rendben volt, egyáltalán nem zavart.
Munka közben, ha órákig tart, az sok, de tűrök. Biztos nekem is van idegesítő szokásom.
A 6. Válaszoló válasza is hasznos. :)
Köszönöm.
Kedves 8. Válaszoló! Köszönöm a válaszod.
Azt képzeld el, hogy nálunk az almaevéssel még nincs vége a sztorinak, utána letol egy zacskó ropit.
Férfi az illető... Épp ma mondta, hogy fogyókúrába kezd, mert látja magán, hogy hízott. Háááát, kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!