Csak én tudnám az ilyen embereket halálra verni?
Figyelt kérdés
Portás vagyok, hajnal 4 kor váratlanul megérkezett valami takarítóbrigád. Megkérdezte külön külön kettejüktől kíváncsiságból hogy hogyhogy ilyen korán vannak itt. Aztán mint aki meg sem hal, mintha ott sem lennék el beszélnek mellettem egymással. Mikor valaki így csinál szívem szerint elküldeném a k anyába, vagy addig ütném míg meg nem pusztul.2023. febr. 12. 09:48
11/19 anonim 

válasza:

Idiótákkal én sem elegyedem szóba, ha nem muszáj.
12/19 A kérdező kommentje:
Kártyájuk volt nagyokos, szabadon jöhetnek mehetnek mert itt dolgoznak.
2023. febr. 12. 11:28
13/19 anonim 

válasza:

A beléptetési idősáv nem mindegy!
Munkaidőn kívül nem sok ember léphet be az éppen dolgozókon kívül sehová!
Szép is lenne, ha arról szólna mindösszesen a porta szolgálat, hogy kinek van kártyája!
Olyan tivornyák lennének időközönként egyes helyeken, hogy reggel rázogatnák az udvari vízelvezető árokban fetrengők vállait a főnökök...
Ez nem hatalmaskodás, hanem precizitás!
Ha fénymásolok neked valamilyen kártyát vagy három-d-s nyomtatóval reprodukálom, már mehetek is szabadon!
Gratulálok!
14/19 anonim 

válasza:

Nem csodálom hogy a csávó ennyire felcseszi magát. Portásnak lenni a világ legingerszegényebb munkája... :D
15/19 anonim 

válasza:

Amúgy nem azért hogy bárkit megsértsek, de aki portásként "dolgozik" az nem fog már sehova fejlődni, se jellemben, se máshogy.
16/19 anonim 

válasza:

Én teljesen megértem őket . Nem tudom mi közöd van hozzá, hogy mikor mennek be ? Kártyájuk van azt írtad . Én az ilyen embereket tudnám kilőni, akik bármi áron szóba akarnak elegyedni bárkivel . Dugulj el magadnak a kuszlidban aztán hagyd a többi embert végezni a dolgát :D
17/19 anonim 

válasza:

Gondolom, számukra úgy hangzott, mintha számonkérnél vagy vádolnád őket valamivel.
18/19 anonim 

válasza:

Gondolom az lehet a baj, hogy személyesen is így nyilvánulsz meg. Süt rólad, hogy megkeseredett ostoba ember vagy és a takarítóknak semmi kedve nem volt leállni veled szájkaratézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!