Mit írjak az önéletrajzomba?
Figyelt kérdés
Van pár év, amíg nem dolgoztam, családi okok miatt, hogyan jelezzem az önéletrajzomban, hogy azokban az években nem szültem, gyereket neveltem? A korom miatt biztos azt hiszik, és így esélyem sincs egy jó munkára, nem jutok el az interjúig sem. Rendelkezem több év tapasztalattal, nem vagyok megbízhatatlan, mégsem járok szerencsével. Hazugságot nem szeretnék beleírni, úgyis kiderülne. Akinek van valamilyen ötlete, megköszönném.2023. febr. 10. 14:48
11/18 A kérdező kommentje:
Mi közük van ahhoz, hogy évekkel ezelőtt hogyan voltam biztosítva? Nem csak az aktuális állapot, hogy ne legyen másik jogviszonyom számít?
2023. febr. 10. 15:22
12/18 A kérdező kommentje:
A kiesett évek után volt egy rövid ideig állásom, de nemrégiben megszűnt. Nekem a kiesett évekkel van problémám, hogy emiatt nem hívnak-e be interjúra, mert azt hiszik kisgyerekem van, vagy nemsoká tervezek szülni, s nem lehetne velem számolni.
2023. febr. 10. 15:29
14/18 anonim válasza:
Mi a végzettséged? Hány éves vagy?
15/18 anonim válasza:
Én nem írtam semmit a depis időszakomra. Egy helyen kérdeztek rá, de oda éppen fel is vettek.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem depis időszak volt.
2023. febr. 11. 01:02
17/18 anonim válasza:
Van, amikor a legbölcsebb az, ha "elfelejtesz megemlíteni" ilyen-olyan részletet, - a legjobb, ha bölcs hallgatásba burkolózol.
-Az a munkáltató is megéri a pénzét, aki "óra-percre" számon kéri az ember életének azon időszakát, amelyikhez semmi köze.
Ha dolgoztál a szakmában, akkor x-től y-ig z helyen y beosztásban vagy pozícióban, - semmi köze a többi részlethez!
A pofátlanság teteje, hogy gyakran már a hatósági jogkörrel felruházott hivatásos szervezeteket alázó módszerekkel kotorásznak az ember múltjában, magánéletében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!